Hírek /

A City két játékosa kidőlt

Daniel Sturridge és Benjani Mwaruwari a két játékos, akik biztos, hogy nem fognak ellenünk pályára lépni. Benjani térdín próblémája miatt. Ebben a szezonban ígyis csak 12-szer lépett pályára. Sturridge-nak pedig boka problémái vannak.

Hiába gyógyulnak rohamos tempóval, az Emiratesbe 100%, hogy nem jönnek ez alkalommal.

De Johnson és Petrov még akár bevethető lesz ellenünk, bár biztosra Hughes, a Manchester City menedzsere sem mondja.

Ezen kívűl meg ki tudja, hogy a válogatott meccseken itt és ott ki, illetve kik fognak lesérülni. Reméljük Arsenal oldalról már senki, hisz így is vannak elegen.

Most hogy több fontos emberük nem bevethető, így könnyebb lesz visszavágni a múltkori 3-0-ás vereségért...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
Törölt felhasználó
Hát egyiksem feltétlen alapember!!...
11 éve
Törölt felhasználó
Nemtudom hogy mióta fontos ember Sturridge a ManCity-ben, mert sztem köze nincs ehhez! (Ez kb olyan, mintha nálunk pl,: Lansbury lenne sérült) Szóval inkább már Benjani az, aki "meghatározóbb",de már ő sem nagyon volt kezdő az elmúlt idöszakban...
11 éve
Törölt felhasználó
Ha Petrov felépül,akkor Robinho nem játszik Hughesnál!!A két sérült pedig amúgy sem meghatározó játékos a Citynél,szóval előrébb nem lettünk!
11 éve
Törölt felhasználó
meg kell mutatni a világ rendjét attól még h ők leggazdagabbak attól még mi sokkal jobb csapat vagyunk és elkel verni őket. Remélem ADE és CESC is góllal térnek vissza
11 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ki: örülönk, hogy lesérültek. Biztosan ők is örülnek mikor olvasák azon híreket mejek az Arsenal sérültjeiről szól. A eséjünk így sem sokkal magasabb, de azért a győzelem a minimum.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek