Fabregasnak több kiemelkedő és gyenge szériája is volt már észak-londoni karrierje során. Nagyon rövid idő alatt vált Európa egyik legkelendőbb középpályásává.

Rengeteg pletyka röppent fel a spanyol hazatérését illetően, ugyanis a Barcelona és a Real Madrid is leszertné igazolni. (Fabregasnak egyébkén 2014-ig van szerződése.)

Ugyanakkor Fabregas elmondta, hogy soha nem mondott semmilyen tényt Ramón Calderónnak, az eligazolását illetően. "Valóban beszéltem a Real Madrid elnökével. Személyesen hívott telefonon"-nyilatkozta Cesc az El Mundónak.

"De sosem beszéltem vele az Arsenal elhagyását illetően. Megkérdezte hogy vagyok mostanában, ennyi az egész."

"Sem neki, sem másnak nem mondtam, hogy egy másik klubhoz szerződnék. Ez igaz azokra is, akik engem képviselnek."

"Én a munkám szerelmese vagyok. Kijelentettem, egy csapatnak sem adok okot rá, hogy reménykedjen abban, hogy elhagyom az Arsenalt."

"Senki se jelenthesse ki, hogy leszerződtetett, hogy már egy másik csapatnak segítek. Ez világos."

"Nagyon szép elismerés, hogy két sztárcsapat érdeklődik irántam, de én az Arsenal játékosa vagyok, ráadásul még öt évig ideköt a szerződésem."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
maradjon is
15 éve
Törölt felhasználó
szerteném ha nem menni el.
15 éve
Törölt felhasználó
Vela vállát nem hiszem,hogy akkora teher nyomja,mivel elvétve játszik!Akkor már inkább Bendtnerét!Cesc marad ,de már egy kicsit unalmas lehet neki,hogy állandóan bizonygassa ezt!A brit sajtó nagyon rászállt jó lenne már ha lehiggadnának!
15 éve
Törölt felhasználó
csak ő maradjon! sztem nemcsak nagyon jo jatekos hanem szellemi vezere is a csapatnak. ő el tudta viselni a terheket fiatal korában (am még mindig az) és ebben a fiataloknak sztem még van mit fejlodni (pl bendner vela )- jo jatekosok (vela kulonosen is jo de e téren meg van hova fejlodni......:)
15 éve
Törölt felhasználó
Ő, R.V.P., Dia., Clisy, Sagna, Nasri, Walcott, Almunia a csapat kulcsjátékosai nálam. Még Ade talán annyira nem is. Ők a siker kulcsai. Ha ők maradnak, akkor jönnek a címek! És persze az "új hullám" Gibs, Vela.... és akik még jönnek.

Szólj hozzá