A francia válogatott közleményben tudatta, hogy Abou Diaby, az Arsenal középpályása megsérült. A válogatottban Rio Mavuba pótolja őt. Egyelőre azt nem tudni, hogy Abou mennyit fog kihagyni, viszont azt igen, hogy a csípőjével vannak problémái.

Raymond Domenech Toulalan pótlójaként tartotta számon Diabyt, ám mostmár rá sem számíthat. A Lyon játékosa egyébként eltiltás miatt hiányzik majd.

Az igaz, hogy Mavuba ezzel a keretbe kerül, de valószínűleg Domenech inkább Alou Diarrát preferálja majd. Peguy Luyindula is visszakerült a válogatottba, ő a súlyos sérülést szenvedett Jimmy Briand helyére kerül.

Domenechnek Samir Nasrira is szüksége lesz emiatt a sérülés miatt (Diaby). Nasri középen kaphat szerepet, mint kreatív középpályás.

Jó hír is van azért a franciák háza táján, hiszen Andre-Pierre Gignac fitt lesz.

A francia nemzeti csapat Kaunasban 0-1 arányban verte a litvánokat, most a két csapat ismét egymásnak feszül majd a Stade de France-ban.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

11 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom ,hogy milyen gyakorlatokat csináltat azaz idióta Domenech edzéseken,de mindig lesérül valaki a válogatott összejöveteleken!Az eredménykényszer miatt belehajtja a játékosait a veszélyes játékba,és ez okozza a sérüléseket(Diaby,Anelka)
11 éve
Törölt felhasználó
Sajnos mindig történik valami.
11 éve
Wilshere itt van a csapatnál. tarcsi meccseken szokott játszani (ritkán vannak tarcsi meccsek.) wenger valszeg azé nem erőlteti Wilshere nél a játékot, hogy nehogy kiutáltassa belőle a focit
11 éve
Törölt felhasználó
matthew!
jó olvasni az összeálltásokat, mert látszik, milyen fasza keretünk van, (én walcottra csatárként tekintek) abouért vérzik a szivem, az egyik kedvencem. wilshere igy játszhat v eldobtuk kölcsönbe?
11 éve
Törölt felhasználó
Mindig van valami, ha jönnek a válogatott mecsek.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek