Újév napján az angol jobbhátvéd aláírt a Brendan Rodgers által vezetett Watfordhoz, ahol a szezon hátralevő részéig fog játszani. Eddig 9 alkalommal lépett pályára a másodosztályban.

A 18 éves Hoyte, aki 9 évesen csatlakozott az Arsenalhoz, élvezi az életet a Lódarazsaknál.

"Óriási a különbség [a Watford első csapata és az Arsenal tartalécsapata között]"-nyilatkozta Hoyte az Arsenal.com-nak. "Vannak olyan emberek, akik a liga eredményeiért veszítik el a munkájukat."

"Minden nap az első csapattal edzek, hétvégenként pedig a mérkőzéseken is helyet kapok a gárdában. Itt megkövetelik tőled a győzelmet, nincsen másik út. És ez teljesen más, mint a kiesés elleni küzdelem."

"Ez először nagyon különlegesnek tűnt nekem, de még most is az. Az Arsenal képezi az életem jelentős részét, de a Watford játékosai is sokat segítettek nekem, akármennyire is furának hathat ez."

"Muszáj mielőbb alkalmazkodnod, mert ez teljesen más, mint a tartalékcsapat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
180 cm és 71 kg, még izmosodik egy 9-et, és ideális alkata lesz. :) Ideje van még bőven :)
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem jobb lesz mint a bátyja (Justin)!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ez nem azt jelenti hogy távozna tőlünk hanem pont ez a kölcsönszerződés lényege hogy tapasztalatot gyűjtsenek.
15 éve
Törölt felhasználó
Mozgékonynak mozgékony. Állítólag az egyik leggyorsabb játékos a tartalékok közül... 1.80 magas és 71 kg és még csak 18 éves, úgyhogy fog Ő még fejlődni!
15 éve
Törölt felhasználó
Előnye, hogy angol és fiatal. Hátránya, hogy gyenge testalkatú. Reméljük, hogy a hátrányából idővel előnyt farag és mozgékony kis védőnk a csatárok lábaközött is elférvel, fog szerelni. Bízok a fejlődésében.

Szólj hozzá