A Vb-selejtezők miatt a legrangosabb bajnokságokban nem rendeztek a hétvégén mérkőzéseket, így az angol első-, illetve másodosztályban sem, ám a harmad-, valamint negyedosztályban igen, s a spanyol másodosztályban is.

Nézzük tehát a kölcsönben szereplő Ágyúsok hétvégi teljesítményét...

Henri Lansbury
2009. március 28. (Szombat)
Scunthorpe 3-0 Colchester
Henri igen nagy szerepet vállalt a Scounthorpe Colchester felett aratott diadalából: ő szerezte a mérkőzés harmadik, s egyben utolsó találatát. A 18 éves középpályás a mérkőzés 76. minutumában lépett pályára. A gólját Gary Hooper készítette elő.

Kerrea Gilbert
2009. március 28. (Szombat)
Peterborough 2-0 Leicester
Kerrea végigjátszotta a Peterborough-Leicester rangadót, amelyen a hazaiak az első félidő vége felé megszerezték a vezetést Charlie Lee révén. A második játékrészt a City nyomása jellemezte, ám a 79. percben Chris Whelpdal is betalált, ezzel eldöntve a mérkőzést a Peterborough javára.

Pedro Botelho
2009. március 29. (Vasárnap)
Huesca 0-0 UD Salamanca
Pedro az első perctől az utolsóig pályán volt a Salamanca Huesca elleni összecsapásán, amelyen egyetlen gól sem esett. Ezzel a ponttal aLos Charros maradt a hetedik helyen, nyolc ponttal lemaradva a rájátszást érő helyezéstől.


Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
jó a gyaerek
15 éve
Törölt felhasználó
Grat Henrynek, így tovább! Jó látni, hogy ilyen tehetséges fiataljaink vannak és lesznek.
15 éve
Törölt felhasználó
Csö!
Segitsetek!Hogy lehet képet átméretezni h határon belül legyen?elöre is kösz
15 éve
Törölt felhasználó
jó hírek henrytől sokat várok és végre poszton játszik gilbert szokásos botelho viszont jóh megint végig nyomta és a hírek szerint jól
15 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok Henri-nek és az összes kis ágyúsnak! GO GUNNERS!

Szólj hozzá