Elefántcsontpart-Malawi (K. Touré, E. Eboué) 5:0

Sajnos ezt a meccset nem a gólgazdag találkozó, hanem egy sajnálatos tragédia tette emlékezetessé. A gólszerzésben Drgoba kettőt vállalt, rajta kívül még Koné, Kalou és Romaric volt eredményes. Mindkét arsenalos játékos végig játszotta a meccset.

Hollandia-Skócia (R. van Persie) 3:0

Robin van Persie remek formát mutatott a holland válogatottban is. A kisebb meglepetésre a 10-es mezben focizó van Persie lőtte az Oranje második gólját, azonban nem lehetett felhőtlen az öröm, hiszen ágyéksérülés miatt idő előtt el kellett hagynia a pályát.

Wales-Finnország (A. Ramsey) 0:2

A walesi csapat meglepetés vereséget szenvedett el a finnektől, méghozzá hazai pályán. Az Arsenalnál az utóbbi időben kicsit háttérbe szoruló Aaron Ramsey az 56. percben állt be, azonban ő sem tudta megmenteni csapatát a kudarctól. A walesiek jelenleg hét pontos hátrányában vannak a németek mögött a 4-es csoportban

Moldova-Svájc (J. Djourou) 0:2

Otmar Hitzfeld együttese ezzel a győzelemmel közelebb került az élmezőnyhöz a 2-es csoportban Frei és Fernandes góljával. Djourou csak a meccs utolsó perceiben, amolyan időt húzó csereként érkezett a pályára. A jelenleg a Milannál kölcsönben lévő Philippe Senderos tagja volt a kezdőcsapatnak.

Togó-Kamerun (E. Adebayor) 1:0

A sérüléséből visszatérő Emmanuel Adebayor remek formában tért vissza a togói együttesben, ugyanis fontos góljával győzelemhez segítette a togói alakulatot, igaz, a mérkőzés végén tizenegyest hibázott. Az ellenfél csapatában nem kapott helyet Alex Song.

Málta-Dánia (N. Bendtner) 0:3

A dánok újabb értékes győzelemmel hozták a három pontot a magyarok előtt az egyes csoportban. Nicklas Bendtner nem rúgott gólt, sőt, már az első félidőben le kellett hozni egy térdsérülés miatt. A dolgok jelen állása szerint a dánok megkockáztatják Bendtner játékát a szerdai, albánok elleni meccsen.

Oroszország-Azerbajdzsán (A.Arshavin) 2:0

Andrey 90 percet töltött el az orosz válogatottban, ahol, bár nem sikerült a gólszerzést, remek teljesítményt nyújtva megnyertek egy fontos meccset. Guus Hiddink alakulata egy forduló hátrányban 8 ponttal vannak a németek mögött a 4-es csoportban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
van Persie-nek komoly a sérülése? Remélem nem,mert a Villareal ellen fontos lenne!(meg minden meccsen)
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger szerintem megint sírni fog, hogy ne legyen kötelező beküldeni a játékosokat a válogatottba bajnokságközben.
15 éve
Törölt felhasználó
Hallod Pityesz mi az hogy a City ellen még játszhat Persie utána meg nem??Ez hülyeség.Amúgy meg kapásból összeszedtünk két sérült csatárt ez olyan szar.
15 éve
Törölt felhasználó
Hali!Nagyon jó lett az oldal!Biztos nagyon sok munka van benne!
A franciák nem játszottak?Mert én összefoglalóba látam hogy Nasri kihagyott egy óriási helyzetet!
15 éve
Törölt felhasználó
A hírek alapján Persie a City ellen még léphet pályára. Utána nem tudom, hogy mi lesz. Nincs pontos információ róla. Minden játékosnak gartula. Sajnálom, hogy a dánok nyertek.

Szólj hozzá