Elméletileg az Arsenal a jövő heti bajnokira két kulcsjátékossal erősíteni, hiszen mind Emmanuel Adebayor, mind pedig a kapitány, Cesc Fabregas is visszatérhet a pályára.

Az Arsenal tavaly december óta volt kénytelen mellőzni a csapatkapitányt, azonban remekül oldották meg a feladatokat, hiszen elődöntőbe jutottak az FA-Kupában, a negyeddöntőben a Villareallal fognak egymásnak feszülni a Bajnokok Ligájában, valamint sikerült visszatérni a legjobb négy közé a bajnokságban.

Bár a bajnoki címet sokak már leírták, a Manchester United elmúlt két fordulóban láthatott bukása kapcsán nagyon sokakban feléledt a tűz, köztük Fabregasban is.

"Hiszek a csodákban. Ilyen már korábban is történt a fociban." - mondta Fabregas.

"De nehéz lesz. Most valóban azon kell gondolkoznunk, hogy a Chelsea-t hogy előzzük meg, és majd utána elkezdhetünk a többi két csapatról is ábrándozni."

"Azon kell lennünk, hogy a maradék nyolc bajnokinkat megnyerjük."

Cesc kitért egy kicsit az új csapattársára, Andrey Arshavinra is.

"Mindenki láthatja, hogy Andrey egy különleges játékos, és amikor játszik, mindenki várhat tőle valami extrát. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ő is a csapat játékosává vált."

"Nagy kár, hogy nem játszhat a Bajnokok Ligájában, de biztos vagyok abban, hogy nagy befolyással lesz a teljesítményünkre még így is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Optimista nagyon!!Ez sose baj,de sztem örüljünk ha már a 3.hely meglesz.Kiváncsi vagyok h muzsikál majd együtt a Walcott -Fabregas.Nasri-Arshavin középpályás sor
15 éve
Törölt felhasználó
Csak azzal kell foglalkozniuk, hogy a saját meccseinket megnyerjük és akkor lesz ami lesz.... Bár Wenger mindig ez hangsúlyozza.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az lenne a legjobb ha nem törődnénk a többiekkel. Minél több pontot kell gyűjtenünk és majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.
15 éve
Törölt felhasználó
A bajnoki cím a MU kezében van, előttük a lehetőség, hogy megnyerjék, mi max 3 pontot tudunk még rajtuk hozni, de azon kívül már nem rajtunk múlik...Ugyanez igaz a Poolra és a Cselzire is. Esetleg még a körbeverésekkel lehet számolni, de az is fölösleges. Csak a következő meccsre kell gondolni!
15 éve
Törölt felhasználó
mondjuk a 7végén kezdhetnénk a támadást de érdekes a helyzet ha azt mondjuk h a bajnokságra megyünk akkor kapjon ki a mu viszont az ellenfele a villa szal... de nem tartom reálisnak a bajnoki címet csak csendben szemlélem majd azt a meccset:)

Szólj hozzá