Cesc Fabregas apja megerősítette, hogy fia boldog az Arsenalnál, de szerinte megállná a helyét a Barcelonában is, Xavi és Andres Iniesta oldalán.

A Cero Catalunya rádiónak Francesc Fabregas elmagyarázta, hogy a fiatal Arsenal-sztár mennyire hízelgőnek találja, hogy más csapatok érdeklőnek iránta, de ettől még jól érzi magát Londonban.

A Barcelonát folyamatosan kapcsolatba hozzák a katalán csapat korábbi ifisztárjával, de az idősebbik Fabregas elmagyarázta, hogy bár az egész család a gránátvörös-kék színekben pompázó csapatnak szurkol, most az Arsenalnak is drukkolnak.

"Egész családunk a Barcelonáért rajong, de mindannyiunknak meg kell értenünk, hogy most az Arsenallal vagyunk. Jelenleg boldog, és jól érzi magát a csapatnál. A klub is nagyra becsüli őt" - mondta.

Fabregas édesapját arról is faggatták, szerinte beférne-e gyermeke a Barcelona középpályájára, Xavi és Iniesta helyére.

"Cesc bárhova be tud illeszkedni, ahol csak játszik. Imád futballozni és biztos vagyok benne, hogy bárhol helyt állna" - folytatta.

"Bárki, bármilyen 'munkahelyen' jó néven veszi, ha egy másik 'cég' bejelenti, mennyire tisztelik, és mennyire szeretnék, ha náluk 'dolgozna'.

"Természetes, hogy szereti hallani, ahogy a Barca, a Milan vagy a Madrid rajonganak érte, bárkinek jól esne."

Id. Fabregas azt is felfedte, hogy 4 évvel ezelőtt hatalmas összeget utasítottak vissza Florentino Pereztől, a Real Madrid akkori vezetőedzőjétől.

Azt hozzátette, nem azért utasították el az ajánlatot, mert a fia nem játszana szívesen a madridi óriásoknál - mindössze az időzítés volt rossz.

"Annyit mondhatok Florentino Perezről, hogy 4 évvel ezelőtt felkeresett minket, és mi nemet mondtunk. Rengeteg pénz volt az asztalon, de nemet mondtunk" - tette hozzá.

"Úgy éreztük Cesc-kel, ez nem a megfelelő pillanat a váltásra. Magára is gondolnia kell, nem minden a pénzről szól."

Azt is elmondta, arra számít, hogy fia néhány héten belül visszatérhet, és bízik benne, hogy április 7-én már pályára léphet a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első fordulóján, ahol az Arsenal a Villareallal találkozik.

"Cesc erősnek érzi magát, és alig várja hogy visszatérjen. Már felépült sérüléséből, és még nem merték bevetni, amióta visszatért Angliába" - nyilatkozta.

"Újra játszani fog, amint a klub úgy érzi készen áll."

"Szerintem a Villareal ellen már játszhat a BL-ben."

"A Manchester City elleni mérkőzés hétvégéjén csatlakozhat a csapathoz, de nemtudom fog-e már játszani."

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
ok
15 éve
Törölt felhasználó
Biztos, hogy a Barcaba fog igazolni. Csak az a kérdés, hogy ezt 1-2 éven belűl teszi meg vagy 4-5 év múlva. Amúgy Athlonnak igaza van nélküle is eléggé ot vagyunk mostanában. / hálistennek./
15 éve
És akkor mi lesz? Nem tudom észrevettétek-e, de a csapat nélküle is elég erős mostanában. Persze külön bónusz hogy ő most visszatér.
15 éve
Törölt felhasználó
Ez az "Egész családunk a Barcelonáért rajong" szöveg nekem nagyon nem tetszik...Sajnos sztem is vissza fog térni még egyszer Katalóniába és nem az Espanyolhoz...
15 éve
Törölt felhasználó
Még min. 2 évet marad!

Szólj hozzá