A holland szakembernek jelenleg a szezon végégig van szerződése az angol együttessel, ám már nem titok, hogy a Chelsea szerződést ajánlott neki. Már pedig ha az oroszok nem jutnak ki a 2010-es világbajnokságra, Hiddinknek jogában lesz kilépni a kontraktuásból, és csak a kékekre koncentrálhat.

Andrey Arshavin szerint ez a döntés az orosz válogatott befuccsolását is jelenti, ezért hangoztatja azt, hogy a hollandnak maradnia kellene a vezetői székben.

"Csak Hiddink tudja a sorsát, és a jövőjét - mi nem vagyunk befolyással erre. De aggódom afelől, hogy ha a Chelsea elkezd kupákat nyernie, akkor hosszabb ideig maradhat, mint ahogyan korábban feltételezték." - mondta Arshavin.

"Nagyon fontos, hogy maradjon a mi válogatottunkkal. Ezt valamennyien így gondoljuk a csapatban."

"Ha úgy dönt, hogy elhagy bennünket, az katasztrófa lenne, és óriási veszteség a válogatottnak. Guus nélkül az orosz csapat teljesen más lenne, és nem tudom, hogy kit lehetne a helyére ülteni anélkül, hogy az eredményeink ne változzanak."

"Hiddink óriási faktor az eredményeinkben. Az orosz csapat reménye egyedül rajta áll. Nélküle sokkal szerényebb eredményekre lennénk képesek."

"Miután Londonba jött, a Chelsea jobban és erősebben kezdett el játszani. Pontosan az történt, ami a mi esetünkben is látható volt, amikor Guus átvette az irányítást."

"Ez azt jelenti, hogy jól tud bánni a nemzeti csapatokkal és a klubcsapatokkal is. Ez viszont nem lepett meg, mert biztos voltam benne, hogy képes rá, mert rengeteg tapasztalata és tudása van a futballt illetően."

"Mindenki tudja, hogy Guus a világ egyik legjobb menedzsere - és biztosan benne van a legjobb öt között"

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Hiddink biztosan jó edző, de még nem ült eleget a Chelsea kispadján. Abranovics kiszámíthatatlan. Ha a kékek 2 mecsen nem szereznek csak 1 pontot, akkor már ki is van rúgval. Mourinho is ugyan így járt és szerintem ez nagyon rossz döntés volt, hisz az ő korában szárnyalt a Chelsea.
15 éve
Törölt felhasználó
Arsa azt mondja ha a chelsea kupá(ka)t nyer idén akkor valszeg marad a kispadon ugye? Akkor én azt mondom nyerjen meg minden kupát az Arsenal a chelsea elől és akkor mindenki jól jár --->marad az orosz válogatottnál és mi is pozitívan értékelhetjük az idei évet (bl,fa kupa győzelemre gondolok természetesen)
Respect
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger helyére Laurant Blanc-ot tudnám elképzelni!A Bordeaux-val elég jók,és ő is a fiatalokra épít!Viszont fiatal edzőt nem tudok akinek olyan jó szeme lenne a fiatalokhoz,mint Wengernek!
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon marasztalja de érthető amit csinált velük az eb-n is öröm volt nézni
15 éve
Törölt felhasználó
hát senki sem jutna eszemben természetesen:) de meg is értem aat én inkább abban nem vagyok biztos h jó-e a cselzinek hiddink

Szólj hozzá