December 10-én az Arsenal 3-2-re legyőzte az Aston Villát az Ifjúsági FA-kupában. Ma reggel az Akadémiai Ligában küzdött meg egymással a két gárda. Ismét az Arsenal nyert... Ismét 3-2-re...

Steve Bould nem vitt végbe drasztikus változtatásokat csapatán a Watford elleni sikerhez képest, ám a kisebb rotációs húzásai beváltak.

Az Arsenal kezdője:
Shea
Obed - Boateng - Miquel - Evina
Yennaris - Aneke
Rasmussen - Özyakup - Watt (csk)
Deacon 

Decemberben az Oroszlánok már az 5. percben vezetést szereztek az Arsenal ellen, ám most az Ágyúsok voltak először eredményesek: Cedric Evina beadását követően Sanchez Watt vette be fejjel a Villa kapuját.

Az észak-londoniak nem sokáig örülhettek a vezetés megszerzésének, hisz James Shea buta szabálytalansága miatt büntetőhöz jutottak az Oroszlánok, s értékesítették is a könnyen jött lehetőséget.

Nem sokkal később megszületett a fordítótalálat is... Bould mester joggal volt dühös... Azonban az Ágyúsok ismét bizonyították mentális erejüket, s Roarie Deacon révén egyenlítettek.

Ezzel a góllal az Arsenal U18-asai megmentették 2009-es veretlenségüket, ám ezután sem álltak le, így Jonas Rasmussen is betalált Jay Emmanuel-Thomas passza után.

Tehát újabb három pontot gyűjtöttek be az Ágyúsok, akik toronymagasan vezetik az Akadémia Ligát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Látszik hogy Wenger kezei alatt nevelkednek!
15 éve
Törölt felhasználó
lesz hova nyúlnia Wengernek.
15 éve
Törölt felhasználó
jó a kis utánpótlás
15 éve
Törölt felhasználó
annyi javítás h az uccsó gól fordítva esett jet passz rasmussen gól. hát mondjuk ezek a 18 éves srácok nagyrészt 16 évesek mivel komoly eltolódás van ahoz képest h legjobb támadóink szombathelyen vannak remek eredmény a liga egyik legjobbja ellen és ugye már rég bent vagyunk a rájátszásban. watt gólja külön öröm bírom a srácot
15 éve
Törölt felhasználó
Jay Thomasnak nagyon megy a játék. Szórja a gólokat. Ha így folytatja, lassan Wenger is igényt fog tartani rá. Igaz, valószínű, hogy előbb kölcsönbe lesz adva. Na de meglátjuk

Szólj hozzá