Randall január óta csapatkapitány a Neil Banfield által vezetett tartalékcsapatban, mivel Gavin Hoyte kölcsönszerződést kötött a Watford gárdájával. A 19 éves középpályás szívesen játszana kölcsönben, ám szerinte Arséne Wenger nem akarja még ideiglenesen sem elengedni.

"Azt gondoltam, hogy kölcsönbe fogok kerülni, de úgy vettem észre, hogy a főnök nem támogatja az ideiglenes távozásomat. Ez az út nem mindig járható."

Randall a Burnley csapatánál már volt kölcsönben. Szerinte a rendszeres játéklehetőség elősegítheti a fejlődését.

"Tanulni akarok, hogy minél többször játszhassak az első csapatban. Bármely csapat megfelel nekem, ha a fejlődésről van szó, de nem akarok úgy kölcsönbe kerülni, hogy nem kapok rendszeres játéklehetőséget. Ennek ellenére élvezem a versenyhelyzetet, s szeretek harcolni a pozíciómért."

Ha Randall támogatást kapna klubjától, akkor kölcsönbe kerülhetne, hisz a Blackpool gárdája érdeklődik iránta. A Mandarinok igen változó teljesítményt nyújtanak az idei szezonban, s jelenleg 47 ponttal (mint a Watford és a Derby County) a 18. helyen állnak az angol másodosztályban.

Ha komoly a 'Pool érdeklődése, akkor Randall heteken belül aláírhatna egy kölcsönszerződést, s együtt játszhatna Németh Krisztiánnal, akit az elsőosztályú 'Pool adott kölcsönbe a narancssárga-fehér felszerelésben játszó Mandarinoknak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem jó ötlet kölcsön adni.Fiatal és sokat tanulhat a 2.osztályban
15 éve
Törölt felhasználó
Hogy még mindig itt van Randall az csakis Wenger műve. Tudja és bízik benne hogy jó játékos lesz. Bízni én is bízok csak nem tudom h miért..
15 éve
Törölt felhasználó
Randallban én se sokat látok. de aztán Wenger tudja mit kell majd vele csinálni. reméljük benő a feje lágya és odateszi mostmár magát :D
15 éve
Törölt felhasználó
Ő remek védekező közzéppályás lesz. n benne küzdőszellem és nm ijed meg ilyen is kell egy csapatba. Van benne harci tűz!
15 éve
Törölt felhasználó
igen nem is azzal van a baj hanem azzal amit mondtam h elveszi a helyet mások elől

Szólj hozzá