Robin van Persie úgy gondolja, az Arsenal bent lesz a legjobb négyben a bajnokságban, mivel jobban bírja a nyomást az Aston Villánál. Az Ágyúsok hárompontos előnnyel rendelkeznek Martin O'Neill együttesével szemben.

A csapat holland csatára úgy gondolja, a minőségi különbség a két csapat között az Arsenal malmára hajtja majd a vizet.

"Meccsről meccsre jobbak leszünk. Negyedikek vagyunk a bajnokságban, a BL-ben és az FA-Kupában is érdekeltek vagyunk."

"A Premier League-ben három ponttal vagyunk a Villa előtt. Ők is nagyon jó munkát végeztek ebben a szezonban, de úgy gondolom, mi nyomás alatt jobban bírjuk náluk."

"Optimista vagyok. Hat ponttal van előttünk a Chelsea, és még játszunk velük otthon. Akár dobogósok is lehetünk. Minden lehetséges a futballban."

"Nem csupán résztvenni akarok a BL-ben, meg is akarom nyerni azt. Jó a sorsolásunk, megtörténhet. Le tudjuk győzni a Villarrealt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
én is hiszek
15 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem hogy olyan nagy anyagi különbség lenne az UEFA és a BL között!!
15 éve
Törölt felhasználó
Én is bizom benne h már megvan a Bl hely!!
15 éve
Törölt felhasználó
Én úgy gondolom negyedik helynél rosszabb pozícióban nem fogunk végezni , és ha a nagy rangadókból jól jövünk ki akkor még bármi lehetséges, hiszen játszunk még mind a liverpool mind a chelsea és mind a mu csapatával is , ha fejben helyén vannak akkor akár egy klasszis teljesítménnyel is nyerhetjük ezeket a rangadókat (lásd Nasri a Mu ellen).Én csak annyit tudok erre mondani sok sikert nekik. Keep the Faith !
15 éve
Törölt felhasználó
nem is a hangulat lenne baj az uefaval hanem egyrészt az anyagi része másrészt meg a respect... mindenesetre egyáltalán nincs meg még a bl hely szal hajtani kell a szezon végéig

Szólj hozzá