A fiatal kapus hétfőn léphetett pályára először október 6.-a óta a tartalékosok csapatában, és gólt sem kapott a Chelsea elleni gólnélküli döntetlen során.

Annak ellenére, hogy az edzésen tavaly szerzett szerencsétlen sérüléséből felépült és fizikailag is fittnek érzi magát, a 18 éves hálóőr elismerte, hogy játéklehetőségekre van szüksége ahhoz, hogy ismét a legjobbat nyújtsa.

"Ó igen, jobban ki vagyok éhezve mint valaha" - nyilatkozta a lengyel kapus az Arsenal.com-nak. "De valóban mérkőzéseket kell játszanom, hogy magabiztosabb lehessek."

"Úgy érzem jól teljesítettem a Chelsea ellen, de még nem igazán éreztem a hátvédek és köztem lévő távolságot. Időbe fog telni, hiszen elég sokáig sérült voltam, de remélhetőleg újra elérem a legjobb formámat."

"Nehéz időszak volt ez számomra. Egy edzésen történt baleset következtében mindkét karomat eltörtem az edzőteremben. Nagyon örülök, hogy felépültem és most azon vagyok, hogy minél több játéklehetőséget kapjak, és a legjobbat hozzam ki magamból."

"Miután megsérültem, tehetetlen voltam. Tudtam, hogy az altestemet kell erősítenem az edzőteremben, de megérte, mert most elég erősnek érzem magam."

 

Wojciech az egyik a 4 kapusból, akik megfordultak Neil Banfield tartalékcsapatában az idén. De a fiatal lengyel nem riad meg a kapusposztért folytatott küzdelemtől.

"Szeretem a versengést, és úgy gondolom, hogy mindenki a csapatban így van vele" - mondta. "Arra törekszem, hogy ott legyek az első számú csapat kapusai nyakán, hogy jövőre már az ő posztjukért harcolhassak."

"Szerintem a tartalékcsapatban rotálni fognak minket. Minél többször szeretnék játszani. Ha azonban Vito Mannone kezd helyettem, meg kell értenem, hiszen ő a klub harmadik számú portása, és a csapat érdeke, hogy formában maradjon."

"Örülök hogy rotálnak minket"

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

15 éve
Törölt felhasználó
Jó kapus.

Szólj hozzá