"Természetesen a Liverpool néhány őrült meccsen tudhat a háta mögött, de valószínűleg a United lesz a bajnok. Az egyedüli csapat, amelyik képes lenne megállítani őket az a Chelsea lenne." - mondta Arshavin.

A Liverpool az elmúlt három meccsét szenzációs formában hozta: 4-0-ra verte meg a Real Madridot az Anfield Roadon, 4-1-re győzött az MU ellen az Old Traffordon, valamint 5-0-ra győzedelmeskedtek a negyedik helyért az Arsenallal küzdő Aston Villa ellen. Mindezek mellett Fergusonék két egymást követő bajnokin betliztek, és a Chelsea is kikapott 1-0-ra a Tottenham együttesétől.

Az Arsenal ugyanakkor jó eredményeket hozott a bajnokságban, és a negyedik helyet is sikerült megszereznie az Aston Villától. Arshavin azonban nem szállt el a mostani jó formától:

"Nem hiszem, hogy már is be lenne biztosítva a negyedik helyünk. Az Aston Villa néhány igazán kemény meccsen van túl, amelyek közül sokat az éllovasok ellen játszott. Mi még csak most fogunk játszani ezekkel az alakulatokkal."

"Viszont ha mi is megnyerjük az elkövetkezendő nyolc fordulónkat, akkor még nekünk is jó esélyünk van a bajnoki címre. Mindegyik közvetlen riválisunkkal fogunk még játszani. A célunk mindenképpen a bajnoki cím, de hogy mennyire reális ez az elképzelés, majd az idő megmondja."

Arshavin jelenleg Moszkvában van, ahol az orosz nemzeti válogatottal tréningezik. A társak pedig egyből elkezdtek viccelődni vele az angliai költözés okán:

"Mindenki úgy kérdezte meg, hogy hogy vagyok, hogy "How are you?"

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá