Az Arsenal 2005 óta nem nyert trófeát, Arsene Wenger pedig nem költ sokat, inkább fiatalokat épít be a csapatba.

Freddie Ljungberg, az Arsenal volt középpályása kétszeres bajnok lett Wenger keze alatt. Most az alábbiakat nyilatkozta a svéd:

"Ha jó ajánlatot kap egy másik csapattól, ahol pénzt költhet és trófeákat nyerhet, távozhat a klubtól. Jelenleg a fiatalok beépítésén fáradozik, az Arsenalnál régóta ez megy."

"Győztes típus, imád nyerni. Ha kikap a csapat, nagyon mérges tud lenni."

Ljungberg jelenleg a Seattle Sounders játékosa. A vele készített interjúban más dolgokról is beszélt Wengerrel kapcsolatban:

"Az Arsenal nem költ sok pénzt. Egy kis nyomás van Wengeren, hiszen nem mindig kapja meg azt, amit akar. A múltban ez máshogy volt."

Freddie felidézett néhány szép emléket:

"Olyanok voltunk akkor, mint egy család. Életem egyik legszebb szakasza volt az Arsenalnál eltöltött idő. Nagyszerű csapattársaim voltak, mindent elértünk, amit csak tudtunk. Remek futballt játszottunk, olyan volt, mintha 11 csapatkapitányunk lenne. A pályán kívül is rengetegszer találkoztunk."

"Wenger nagyon elővigyázatos volt akkor is. Ha vett egy játékost, mindig ellenőrizte, rendben van-e vele minden. Nagyszerű menedzsernek tartom, most azonban nem a számításai szerint alakulnak a dolgok."

"Sokat segített a fejlődésemben, számomra ő a világ egyik legjobb edzője."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

15 éve
Törölt felhasználó
Menj el.

Szólj hozzá