A Manchester United egymást követően kétszer bukott a Premiershipben, így a Liverpool már belátható közelségbe került a vörös ördögök mögött, és még talán a Chelsea-t is bajnokesélyesnek lehet hívni. Az Arsenalnak ugyanakkor már csak matematikai esélye van az elsőségre, ám Wenger elmondta, nem adják fel.

"Még mindig reménykedek, mert egy kicsit őrült vagyok. De ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor tényleg nincs túl sok sanszunk. Mondjuk az sem számít, hogy mennyi esélyünk van, mert olyan közel akarunk kerülni az elsőkhöz, amennyire lehetséges."

"A United még mindig erős helyzetben van. Viszont idén egyik csapat sem dominál, mert mindegyik csapatnak vannak gyengébb időszakai is."

"A Manchester United 10 meccset nyert meg 1-0-val, szóval meg van a képességük, hogy az első helyen fejezzék be a szezont. De most lehet csak igazán megnézni, mennyire fontos a pszichológia egy csapat életében."

"Az elmúlt héten biztosan ők is csalódottak voltak az eredményük miatt, de mindenkinek ugyanilyen lenne a helyzet."

"Amikor egy viszonylag nehéz vereségbe fut bele egy csapat, mindig eltart több-kevesebb ideig, hogy felálljon a padlóról, de fel fognak."

"Ebben már csak azért is biztos vagyok, mert a menedzserük tapasztalt, és minden meccset kézben tartanak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá