Amaury Bischoff tulajdonképpen az ismeretlenből lépett be a köztudatba, miután az Arsenal megszerezte a Werden Brementől a tavalyi nyáron.

A portugál játékos azóta három meccsen játszhatott több-kevesebbet az Arsenal színeiben, ezen kívül a tartalékbajnokságban bizonyíthatja a tudását, ahol már gólt is szerzett.

Jó teljesítménye miatt behívót kapott a portugál U-21-es válogatottba, ahol nemrégiben szintén gólt tudott rúgni, és most úgy tűnik, hogy nem hosszabbítja meg az egyéves szerződését az Arsenallal, ugyanis a Sporting érdeklődése fontosabb a játékos számára.

"A Sporting már bejelentkezett a játékosért. Csak egy szokásos beszélgetés volt, Amaury szerződése ugyanis lejár az év végén így megkérdeztek engem is a jövőről." - mondta Bischoff menedzsere, Pascal Granier.

Bischoff menedzsere azt is elárulta, hogy majd csak áprilisban fognak beszélni Arséne Wengerrel a jövőről, és majd csak aztán döntenek, hogyan tovább. Bischoff ugyanakkor jelezte, hogy szívesen venné Portugália felé az irányt...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá