Arséne Wenger idén kezdte meg a 12. szezonját az Arsenallal, és ebben az évben is olyan klubokkal hozták összefüggésbe, mint a Real Madrid, de ide sorolhatnánk a Manchester Cityt is.

A francia szerződése 2011-ig szól, azonban Wenger már korábban elmondta, hogy egyrészt a lejáratig nem is fog elgondolkodni más ajánlatokon, másrészt nem tudná saját magát elképzelni egyetlen más klubnál sem.

Ivan Gazidis, az Arsenal ügyvezető igazgatója viszont reméli, hogy Wenger tovább folytatja a menedzseri pályafutását 2011 után is.

"Szeretném, ha Arséne egészen addig maradna, amíg motivációt jelent neki a munkája, és én nem látok semmi arra mutató jelt, hogy ez halványult volna az évek alatt." - mondta Gazidis a The Peoplenek.

"Hisz a munkájában. Egy remek csapatot épített, fiatal játékosokból, akik nagyszerű tehetséggel, jellemmel és minőséggel rendelkeznek."

"Arséne a világ egyik legjobb menedzsere, és nem tudok elképzelni egyetlen helyzetet sem, amikor azt mondaná, hogy elég volt az Arsenalból."

"Nehéz lenne nekem is elképzelnem azt, ha nem ő lenne a csapat menedzsere, ugyanis tulajdonképpen őt és a csapatot már együtt említik."

"Nagy elismerője vagyok neki, és hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy ilyen menedzserünk van, mint ő."

"Nem költünk túl sok pénzt az átigazolásokra, mert a fiatal játékosainkban hiszünk. Ha mindig csak új játékosokat akarunk megszerezni, akkor a fiatalokkal szúrunk ki."

"Csak akkor veszünk meg valakit, hogy ha úgy érezzük, hogy hiányzik valami különleges a keretünkből."

"Ezt Andrey Arshavin esetében már láthatták, de nem fogjuk mindig ezt csinálni."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
Remélem.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek