A legtöbb Arsenal-szurkoló nagyon elégedett volt a tegnap Bajnokok Ligája-sorsolása után, ugyanis az angol csapat a Villarealt kapta a negyeddöntőben. Némelyek azonban odáig is eljutottak, hogy leírván a spanyolokat, már az elődöntőben látják az Arsenalt.

Az Arsenal korábban már találkozott a "sárga tengeralattjáróval", hiszen a 2006-ban őket verték meg a BL-elődöntjében, és ezzel jutottak tovább a Barcelona-elleni döntőbe, ahol végül kikaptak.

Arséne Wenger azonban nem írja le a Villarealt:

"Nem ismerem a jelenlegi formájukat, de ez most nem igazán fontos. Ebben a részben már nincsenek favoritok, és ha azt nézzük, hogy az újságok mit állítottak rólunk az elmúlt hat hónapban, akkor nem lehet kimondani, hogy mi is favoritok lennénk a Villareal elleni meccsen."

"Ez egy nehéz 50-50%-os sorsolás volt. Ismerjük a Villarealt, van tapaszalatunk ellenük, hiszen már játszottunk korábban. Talán az egy jó dolog, hogy mi kezdünk idegenben."

"Minden a teljesítményen, és azon fog múlni, hogy kik az elérhető játékosok. A Newcastle elleni meccset követően számos játékosunk a válogatott mérkőzésekre készül, és remélem, senki nem fog megsérülni ezalatt. Ha így lesz, akkor jó helyzetben leszünk."

"Korábban már megtanultuk, hogy nagyon nehéz spanyol csapatokat kiejteni a BL-ben. A visszavágó 2006-ban Spanyolországban nagyon nehéz volt. Mostmár tudjuk, hogy nagyon jól fel kell készülni az első fordulóra."

"De ez egy nagyon nehéz sorozat, és máris van egy pár nagy európai klub, amik a negyeddöntőket sem tudták elérni. Mi azon öt kub egyike vagyunk, akik sorozatban a 10. éve kvalifikálták magukat a BL-be, és minden vágyunk, hogy a végéig, a kupa felemelésééig eljussunk. De ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy favoritok vagyunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

15 éve
Törölt felhasználó
Igaz.

Szólj hozzá