Lássuk Wenger véleményét....

...arról az állításról, hogy Phil Brown szerint Cesc Fabregas leköpte a Hull másodedzője, Brian Horton lábfejét...
"Semmit nm láttam. Szerintem a Hull személyében jó futball csapat ellen játszottunk, akik nagyon keményen küzdöttek. Néhány különleges képesség és mentális erősség kellett, hogy megnyerjük a meccset, és ezt újból meg is mutattuk. A végén megnyertük a meccset, és meg is érdemeltük, mivel sok helyzetet teremtettünk."

"Számomra a futball érdekes, és úgy látszik, hogy a pályán eltöltött 95 perc is a jó futballról szólt, és ez a legfontosabb."

...arról, hogy megkérdezte-e Cesc-t az incidensről...
"Nem volt semmi incidens. Nem láttam semmit, korán elhagytam a stadiont, és egyáltalán nem láttam semmit."

...arról, hogy vajon hazudhat-e Brown...
"Én nem tudom, mit látott. Arról kérdeztél, hogy mi láttam én, és én semmit sem láttam. Azért vagyok itt, hogy a futballról beszéljek, és nem vagyok valami specialista, akik az újság számára csinál kreatív szalagcímeket olyan apró dolgokról, amelyet nem is láttam. Sajnálom, hogy nem tudok olyan dolgokról beszélni, amit nem is láttam."

...arról, hogy Gallas gólja lesgól volt-e...
"Nem volt les, sajnálom, hogy ezt kell mondanom. Djourou fejese után ugyanis a kapusuk még beleért, és onnan került a labda a kapuba Gallas által. Ráadásul valamelyik játékosuk is szabálytalan volt vele, szóval még büntetőt kellett volna adnia Rileynek. Valójában két gólt kellett volna szereznünk."

...arról, hogy miért nem fogot kezet Brownnal...
"Mert nem volt senki sem ott. A meccs után elmentem kezet fogni, de mivel nem találtam senkit a játékosbejáró előtt, inkább elmentem az öltöző felé. Mindig ez a helyzet, a meccs után egyből megyek kezelni az ellenfél menedzserével. Most Brown nem volt ott, még csak oda felém se kanyarodott, szóval inkább elmentem. Természetesen kezet fognék vele, miért ne tenném. De ha valaki nincs ott, akkor miért kellene várnom rá?"

...arról, hogy vajon szerinte több sárgát kellett volna-e adni az ellenfél játékosainak...
"Mindenki döntse el, hogy a kapusuk húzta-e az időt, vagy sem. A lelátón ülő emberek talán jobb véleményt tudnak erről adni, én csak a kispadon ülök. De szerintem mindenki rávágná, hogy igen, húzta az időt. De meg tudom érteni őket is teljes mértékben."

...az elődöntő eléréséről
"Végre a futballról is beszélhetünk. Természetesen itt vagyunk, mi viszont a döntőért harcolunk. Kellett valami különleges, hogy megnyerjük a tegnapi meccset, ugyanis 1-0-ás állásnál, vereségre álltunk egy tipikus kupa-meccsen, egy olyan Hull ellen, aki a szezon elején látott teljesítményét hozta."

"A második félidőben már csak egy helyzetük volt Geovanni részéről, aki nagyon veszélyes volt a meccs egésze alatt, de a második játékrészről már egyoldalú lett a meccs."

...a trófeák fontosságáról...
"Nagyon fontosak. Az a legfontosabb, hogy tartsuk a versenyszellemünket, és azon legyünk, hogy továbbfejlesszük a teljesítményünket minden meccsen. Mindenkire veszélyesek lehetünk."

...arról, hogy vajon Andrey Arshavin öltésekkel játszott-e....
"Igen, szám szerint héttel. Tegnap még a cipőjét sem tudta felhúzni, de jól játszott tegnap."

...arról, hogy vajon Manuel Almuniának ki kell-e hagynia a Newcastle elleni meccset...
"Nem feltétlenül. Szerintem jó esélye van arra, hogy fitt legyen."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

15 éve
Törölt felhasználó
Jól játszottunk.

Szólj hozzá