Arséne Wenger szerint az Arsenalnak csak a saját teljesítményére kell összpontosítania, ha jövőre is a Bajnokok Ligájában szeretne indulni, noha elismerte, hogy nem számított arra, hogy a Tottenham megveri az Aston Villát - ez pedig kulcsfontosságú lehet a negyedik hely sorsát illetően.

"Azt vártam, hogy megnyerjük a meccsünket, de őszintén, arra nem gondoltam, hogy a Villa kikap a Spurs ellen."

"Ez a hétvége bónusza volt a számunkra, ezzel erős helyzetbe kerültünk, egyfajta fizetségéként a konzisztens teljesítményünkért. Tudjuk, hogy a kulcs a teljesítményünkben rejlik, és ez az, amire továbbra is fókusználni akarunk."

"Néztem a Villa-Spurs meccset. Amikor olyan helyzetben van egy csapat, hogy bármi áron nyernie kell, sokkal nehezebbé teszi a mérkőzést. Pláne, ha 1-0-ás hátrányban is van."

"A Spurs jó csapat, és ismét megmutatták, hogy bárkit képesek legyőzni, ha jó napjuk van. Szerintem csapatként is fejlődnek, és ez az, amiért nehéz őket legyőzni. Akár arra is jó esély van, hogy nyerjenek a Chelsea ellen szombaton."

"Nekünk viszont nem szabad túl sokat az Aston Villára, vagy az Evertonra fókuszálni, ellenben a teljesítményünkkel. Tovább kell folytatni a sorozatunkat."

"A Premier Ligában minden meccs számít a szezonban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá