web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Csapat | Felnőtt | Játékosok | Cohen Bramall

Cohen Bramall

Az Arsenal kedden hivatalosan is megerősítette, hogy leigazolták az eddig fél-profi, amatőr ligában, a hatodosztályban szereplő Hednesford Town színeiben játszó Cohen Bramallt az U23-as csapatukba.

A 20 éves Bramall még karácsony előtt járt kétnapos próbajátékon az Arsenalnál, ahol annyira meggyőzte a csapat szakmai stábját, hogy végül leigazolták őt. A bal bekk a hírek szerint kétéves szerződést kötött Arséne Wenger együttesével, a játékjogáért pedig 40 ezer fontot fizetett az Arsenal.

"Egyszerűen hihetetlen, hogy immáron az Arsenal játékosa vagyok. Nem tudom elhinni, hogy itt vagyok. Őrület. Nem olyan régen még munkanélküli voltam, néhány napot követően pedig jött az Arsenal megkeresése." - mondta Bramall.

 

"Teljesen ledöbbentem az Arsenal hívásán, leesett az állam is, alig tudtam egy igent kinyögni, hogy elfogadom a meghívásukat. Aztán ott álltam edzésen Alexis, Özil, Giroud és Petr Cech mellett. Még most sem fogtam fel teljesen, nem is tudom, mikor fogom."

Arséne Wenger is elégedetten nyugtázta Bramall leigazolását.

"Azt gondolom, amikor óriási mentális teszt, amikor egy játékos alacsonyabb ligába kerül. Ez egy mentális teszt - vajon eléggé szereti a futballt?"

 

"Vajon készen áll-e megmutani, hogy sokkal magasabb szinten is képes játszani, és vissza akar kerülni a profik közé? Giroud és Koscielny is átélte ezt a próbát. Ha kiállják ezt a tesztet, akkor tényleg erre a pályára hivatottak."

 

"Bramall egy fiatal, ígéretes bal bekk, akinek ugyan hiányzik a tapasztalat ezen a szinten, de minden összetevő adott benne, hogy kiemelkedő játékos legyen."

 

"Szédületes sebessége, remek bal lába és fantasztikus elhivatottsága van. Összességében egy nagyon izgalmas tehetségről van szó." - mondta Wenger.

Statisztikák

Kezdő Csere Gólok Gólpasszok Sárga lapok Piros lapok
0 0 0 0 0 0

Kapcsolodo Hirek


Kiadó reklámfelület

Facebook