web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Csapat | Felnőtt | Játékosok | Calum Chambers

Calum Chambers

Calum Chambers az Arsenal negyedik érkezője a 2014-es nyár folyamán.

Az angol játékost az egyik legnagyobb ígéretként tartják számon hazájában, a sokoldalúsága pedig Arséne Wenger figyelmét is felkeltette.

Chambers a 2012-13-as idény került fel a Southampton felnőtt keretébe - a játékos a Szenteknél pallérozódott fiatalkorában. Első bevetésére 2012 augusztusában került sor a Stevenage elleni ligakupa-meccsen, ahol ő adta az asszisztot a mérkőzés utolsó góljához.

A 2013-14-es szezont megelőzően Chambers új, hosszú távú szerződést kötött a Southamptonnal, rá pár hétre pedig már a bajnokságban is debütálhatott a West Brom elleni mérkőzésen, jobb hátvédként.

Chamberst eddig az angol U17-es és U19-es válogatottba hívták be. 2012-ben valamennyi mérkőzésen játszott a U17-es Európa-bajnokság elitkörében, mi több, ő rúgta a torna egyetlen angol gólját Ukrajna ellen.

A játékos 2012 szeptemberében az U19-es csapatban játszott, amikor az Észtország elleni selejtező meccsen végig a pályán volt. 2012 szeptemberében az első gólját is meglőtte az U19-es közt, csereként beállva a Fülöp-szigetek válogatottja ellen. 

Chamberst az Arsenal sajtóhírek szerint 16 millió angol fontért igazolta le a Southamptontól, amely összegből 12 milliót azonnal kézhez kapott a játékos nevelőegyesülete. 

Statisztikák

Kezdő Csere Gólok Gólpasszok Sárga lapok Piros lapok
0 0 0 0 0 0

Kapcsolodo Hirek


Kiadó reklámfelület

Facebook