Bevezetésként elnézést kell kérnem a kb. 1 hónap kihagyásért, az érettségi beleszólt a dolgokba, most már lazább a tempó, úgyhogy itt vagyok. A fordítható cikkekből nem sok van, a pletykákra meg nem adunk, minden nap ugyanazt hallani unalmas, ezért gondoltam hogy egy blog bejegyzéssel kezdem a nyári tevékenységemet. Ebben leírnám a véleményem és azt, hogy hogy áll a helyzet a klub háza táján.

 The season is over. Csalódás, kétségbeesés, fájdalom. Ezek a szavak jellemezték a tavaszi szezont, nem mondom, hogy melyik meccs óta… Aztán nem kellett sokat várni, kezdődött a szokásos Cesc-huzavona, bár nem a megszokott kivitelben, ajánlatról még nem sokat hallani, viszont a pletykákkal már Dunát lehetne rekeszteni. Az idei nyáron elértem arra a pontra, hogy már sajnálom 'szerencsétlent', menjen, engedjük, ha ennyire akar, már nem a régi, bár így is az egyik legjobb játékos a PL-ben. Másrészről szimpatikus Wenger magatartása, miszerint nem akarja engedni, ha aláírta azt a szerződést, töltse ki, viszont ha menne, kérjük meg az árát, 40 misi alatt nem adnám senkinek, persze fontban értendő az összeg.

 Csalódásban nem volt hiány a nyár kezdetén sem, a Nasri-ügy nagyon meglepett, Cesc-kel fej-fej mellett haladtak a kedvenc játékos kategóriájában, de szezon végére a nevető harmadik, Robin nyerte el nálam ezt a díjat. Samir példát mutatva küzdött a legtöbb meccsén, de nem értem, miért tértek rá az ügynökével ennyire erre a pénz témára, bár én ehhez kicsi vagyok, nyilván örülnék 1 heti fizetésüknek is, de nekik semmi nem elég. Profi labdarúgók. Mondjuk még mindig jobb a helyzet, mint egy Citynél vagy Realnál, hogy a Barcát meg se említsem.
Carl Jenkinson. Nem láttam még játszani, 19 éves, biztos jó lesz. LESZ. Maradt a régi taktika, igazoljuk le a tehetséget, majd lesz belőle valami. Félre ne értsetek, a filozófiája miatt is imádom ezt a klubot, hihetetlenül szimpatikus, legalábbis annak aki nem ájul el a zselézett hajú magátdobálós fetrengős játékosoktól, vagy a kis űrtörpéktől (…).

 Mit tennék én? Lansburyt mindenképp felhoznám az első kerethez, tud annyit, mint Denilson vagy Diaby (anyway, mi ütött Abuba? Spurs-mezes storyra gondolok, meg hogy Kaboullal jó lenne egy csapatban játszani, vicc). Kapusprobléma számomra megoldva Szczesnyvel, hátvédposzt: Vermaelen nagyszerű igazolás lesz remélem (mivel nem kis időt töltött távol a pályától). Samba elférne egyértelműen, a középpályán meg kell tartani a legjobbjainkat, netán igazolni 1 VKP-t, bár Hazardot is szívesen látnám. Ezt a Gervinho-gyereket még nem nagyon tudom beazonosítani, a Ligue 1 meccsei számomra kimaradtak ebben a szezonban.

 Természetesen bizakodva indulok neki majd az új szezonnak, aug. 31-ig pedig nem lesz nyugtom, erre valamelyik nap jöttem rá :S :D

 Végül pedig: Robin for Captain!

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
hát nemtom,miután a katalányokhoz is menne ez elgondolkodtató lehet
13 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya! Igazából nem olyan nagy dolog ez az egész. A lényeg annyi, hogy nagy haverjától, Kaboultól kapott egy Spurs mezt és egy interjú során Diaby elmesélte, hogy otthonában gyakran hordja a mezt és örülne, ha a jövőben újra ugyanabban a csapatban játszanának.
13 éve
Törölt felhasználó
Diaby Sp?rs-mezben??????
nice..
erről lemaradtam, ez képen van?

de mindegy,ha valaki tud,adjon linket,pls :long:
13 éve
Törölt felhasználó
Robin for Captain! :)
13 éve
Törölt felhasználó
Én sem követtem a Lille mérkőzéseit ,de ez a video elég kecsegtető.Gyors ,technikás játékosról van szó Gervinho esetében: http://www.youtube.com/watch?v=9UJdC27uQKk

Szólj hozzá