Talán sok szurkoló hitehagyottá vált. Talán mindenki kétszer átgondolta, hogy kinek is szurkol valójában. Lehetséges, hogy néhány embernek elege van az Arsenalból. Viszont a legtöbb ember lehiggadt, és maradt ugyanúgy elkötelezett a csapat iránt mint eddig.

Bevallom én is sok mindent mondtam ma is a pajtijaimnak, illetve a Match Pubban is. Ezek a dolgok leginkább negatív fényben mutaja az Arsenalt, és most nagyon finoman fogalmaztam. A Wigan Athletic elleni bajnoki, a szezon talán egyik legrosszabb meccse volt Wenger szempontjából, és több millió drukkeréből. Sokan mondtunk csúnya dolgokat, voltak akik átlépték azt a bizonyos határt, de voltak, akik továbbra is mindent pozitívan láttak. Tegnap az ilyen embert szimplán hülyének néztem, mivel a vasárnapi bajnoki számomra a legfájóbb pontja volt a szezonnak.

Mára már minden más, minden sokkal letisztultabb lett. Várom a jövőt. Utoljára ennyire szezont csak a 2003/2004-es után tudtam, ami végül kicsit csalódást is okozott. Úgy érzem most mi jövünk. Valami nagyot alkothatunk, ahol tényleg lehetünk valakik, legalábbis mindenki fejében ez van. Wenger fejében már nagyon rég óta, talán ez a legnagyobb vágya az élettől, hogy sikerre vigye ezt a csapatot, továbbá befejezze, amit elkezdett. Nehéz lesz, ez biztos, rettentő nehéz, de mindenkinek koppani fog ez a szezon, és végre egy bombaerős kerettel vághatunk neki a rajtnak.

Úgy érzem nem lesznek hiányos posztok. Megszűnnek a másodszámú emberek, és újabb csillagok fognak fényleni az Emirates gyepén. Szerintem nagy bevásárlás lesz, ezúttal nem foglalkozunk majd holmi adósságokkal, kegyetlen költekezés lesz. Olyan emberek jönnek majd, akik tényleg klasszisok, tényleg olyan futballisták, akik sikerre vezethetik, ezt az amúgy is sikeréhes csapatot.

Viszont ennek az Arsenalnak szurkolókra van szüksége. Bíztassuk együtt Őket.

GO GUNNERS!!!

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Teljsen egyetértek Matthew-val mindenki csalódott egy ilyen meccs után, de akkor is tovább fog szurkolni mivel ARSENAL FOR A LIFE!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Én jövőre megint megpróbálnám a 4-4-2-t, nekem az jobban tetszik.. 4-3-3 jól indult, de aztán a nagy csapatok ellen nem igazán vált be :-S
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek érdemes lenne a nyáron szerkezeti változásokat eszközölni a csapatnál?
Tavaly ugye még a 4-4-2-őt játszottuk,de az sem feküdt mindenkinek,idén a 4-3-3-ra is sokan panaszkodnak!
14 éve
Törölt felhasználó
a nagy költekezések 2000 előtt és akörül voltak, a nagy eladások pedig 2005 után (azóta nincs kupa se)
14 éve
Törölt felhasználó
Nem teljesen idetartozik,de én szeretem böngészni a statisztikákat,és egy érdekes táblázatra figyeltem fel nemrég!A statisztika 1992-2010 közötti pénzügy transzfereket mutatja csapatokra lebontva!

http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2010/04/Ttable.jpg

Szólj hozzá