Egy gólnak önfeledten örülni otthon a televízió előtt nem veszélyes. Egy gólnak egy pubban önfeledten örülni a kivetítők előtt nem veszélyes. Egy gólnak az Emirates Stadionban önfeledten örülni nem veszélyes.

Ha a dolgozatokból jól ismert igaz-hamis állítások formájában vizsgálnák e három kijelentést, bizonyára mindháromhoz az igaz jelző passzolna. Ez azonban nem így van, legalábbis szerintem. Az utolsó határozottan nem.

Történt ugyanis, hogy az Everton elleni idei hazai bajnokinkon Tomas Rosicky góljával végül sikerült megmenteni egy pontot. 2-2-re végzett a csapat, de Rosicky gólja után történt valami a nézőtéren.

Mindenki tárolta a rövidtávú memóriájában az első bekezdés utolsó mondatát, és rájöhetünk, hogy hamis. Egy drukker ugyanis a nagy örömködés közben majdnem kiesett a nézőtér legalsó sorából. A veszély nem volt ugyan túl nagy, mert vagy megfogják, vagy leesik (de már a feje szinte a talajt verdeste). Viszont úgy tűnik, hogy nem volt gond, ezek után pedig egy jót derülhetünk a történteken.

Arsenal 2-2 Everton - video:
http://www.dailymotion.com/video/xbsu7g_avevfinal_videogames

A drukker gólöröme - kép:
http://www.sendspace.com/file/mdqh4n

Aki a videoban megtalálja az esetet, az kap egy korsó sört! Persze csak óvatosan, nehogy baleset legyen a vége...

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
sztem igaza van ákosnak,RVP a gölöröm közben törte el a lábujját ;)
14 éve
Törölt felhasználó
bezzeg az ,hogy belerúg a labdába , és abból gól lesz/lett, az veszélyes :-/ :-/
a gólörömnél törte a le lábujját :coolgrin:
14 éve
Törölt felhasználó
nem a gólörömnél törte el hanem a gólba tört bele a lábujja, csak annyira örült neki hogy nem érezte, a gólörömbe semmi veszélyeset nemcsinált
14 éve
Törölt felhasználó
a játékosok esetében is lehet veszélyes a gólöröm, én emlékszem még amikor RVP belőtte a lasztit az MU. hálójába, aztán a a gólörömnél, eltörte a lábujját...
14 éve
Törölt felhasználó
Hát elég érdekesen hajolt ki. XD Hátulról is meglökték picit.

Szólj hozzá