Általában tőlem megszokottan komolyabb hangvételű blogírások szoktak születni, ám a mai más lesz. Felfoghatjuk úgy is, hogy ez a Humorbonbon című minirovat harmadik epizódja.

Mint tudjuk, az Arsenal Football Club az egyszeri drukker életét megszépíti, mivel minden héten találkozunk a csodálatos futballal, amelyet Arsene Wenger legénysége képvisel. A barátainknak egy győzelem esetén el is dicsekedhetünk, ha nyert a gárda, tehát az életünk során az örömteli élmények nem mellékesek. Tényleg nem. Korábban Hajdú B. István, Magyarország legelismertebb sportriportere fogalmazta meg a 2006-os vb döntője után azt, hogy: 'Nincs olyan dolog békeidőben, ami annyira megmozgatná az emberek érzelmeit, mint a futball.' Ez való igaz, és az Arsenal a legmagasabb szintet képviseli.

Hogy a dolog humorosabb részére rátérjek eme gyors, ámde lényegre törő bevezető után, az nem más, mint a tény, hogy az érzelmek fontosak. Az emberek megismerkednek másokkal, olykor társkereső portálok segítségével. Senki sem sejti, hogy az Arsenal ott van mindenhol. Még ott is, ahol nem gondolná az ember! Igen, ott van az IWFW-n is, drága barátom! Aki nem ismerné ezen ismerkedős oldalt, annak elmondom, hogy ez egy ismerkedős oldal!

De hogyan kerül a képbe az Arsenal? Akik csak az első két paragrafust olvassák el, majd a piros alapon lévő fehér ikszre kattintanak, valószínűleg soha nem fogják megérteni, mi ez a zagyvaság. Elmondom. Az Arsenalba 2008-ban igazolt Samir Nasri, aki azóta az IWFW oldalon is a lányok kedvencévé vált megnyerő mosolyával. Érdekes, ott másnak hívják. Érdekes, Nasri francia.

A lányok odavannak a nem túl fotogén, de azon alkalommal nagyon is jól elkapott Nasriért, és dicsérő kommentjeikkel halmozzák el ezt a 'sármőrt'. Természetesen a móka most csúcsosodik ki, jöhet a kép.

Letöltés:
http://www.sendspace.com/file/5pl5ib

Az eredeti kép, amely 'meglepő' módon a Google képtalálatok közt az első, ha Samir Nasri nevére keresünk:
http://goonersworld.files.wordpress.com/2008/06/11597-samir-nasri.jpg

Köszönetet kell mondanom, mivel Henry372 felhasználónk nélkül ez nem jöhetett volna létre, aki felhívta erre a jelenségre a figyelmem, és megosztotta velünk ezt a mulatságos dolgot. Tényleg bebizonyosodott: az Arsenal segít az ismerkedésben!

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
ja vágom:) köszi ;)
14 éve
Törölt felhasználó
az van h egy közösségi portálon egy gyerek Nasri képével csajozik...:D
14 éve
Törölt felhasználó
bocs de én ezt most nem vágom valahogy nem tom felfogni most elég hülye vagyok és stb.... valaki elmagyarázná nekem???? előre is kösz :) ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként rakhatott volna fel több képet magáról, ha eldicsekedett Nasrival. Teszem azt (a linkek fölött a képhez beírt üzije lenne):

"Csajokkal és Cissével Miamiban":
http://media.paperblog.fr/i/202/2023841/djibril-cisse-samir-nasri-miami-L-1.jpeg

"Egy menő embernek szponzorai vannak":
http://www.arsenal.com/assets/_files/images/jan_09/gun__1232108730_160109_nasriprehull.jpg

"Gyerekkoromban":
http://amadeo.blog.com/repository/1479301/3563868.jpg

"Haverom kertjében a haverom Arsenal-mezében":
http://www.oleole.com/media/main/images/member_photos/group1/subgrp124/samir-nasri-signs-fo_52278.jpg

"A dráma tagozaton eljátszottam Nasrit, mivel köztudottan hasonlítok rá. Egy verekedést kellett illusztrálni. Osztálytársam tiszta Stephen Hunt... Hogy mik vannak.":
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/12/21/article-1237622-07A8B531000005DC-788_468x348.jpg

"Samir Nasri, a példaképem, Vidiccel harcol a labdáért az Arsenal-MU-n... Ajajj, lebuktam!":
http://www.newsoftheworld.co.uk/multimedia/archive/00014/arse7_516x350_14661a.jpg

:D :D
14 éve
Törölt felhasználó
hát eriCesc, azzal a képpel sztem se!:D

Szólj hozzá