Új szezon, új formáció, új játékfelfogás a régi elvárások. -így indult az Arsenal a 09-10es szezonnak.

A bajnokságot álomszerűen kezdte a csapat, az egyik legjobb formában levő egyesület (volt) az Arsenal. Nagy arányú győzelem, szórakoztató támadó foci. -majd jött a ködös november.

A november eredmények szempontjából nem olyan vészes, mindössze egy vereség volt. Az Arsenal csapatából többen novemberben sérültek meg, köztük Persie is.

Persie sérülését követően volt néhány meccs, amíg a csapat kereste önmagát (így a Chelsea egy kicsit elhúzott) és a gólokat. December közepére felébredt a csapat és jött a nagy felzárkózás.

Úgy gondolom idén a csapat valamelyest szerencsés is. Szerencséről a csapatnál körülbelül 4-5 éve nem beszélhetünk. Most azonban minden a 'kezünkre játszik'.

Az Arsenal hozza a meccseit, a riválisok botladoznak. -így a felzárkózás nem elképzelhetetlen. Song még +2 meccsen az Arsenal rendelkezésére áll.

Csupa jó dolgok történnek az Arsenallal. Jó lenne ha a jövőben a csapatot elkerülné a sérüléshullám és a jelenleg is sérült emberek felépülnének.

Ilyen erősnek és ilyen egységesnek 07-08 óta nem éreztem a csapatot. Az a gárda szerencse hiányában elbukott, de úgy érzem a jelenlegi csapat befuthat!

Hajrá Ágyúsok!!

 

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
am Szerencsések vagyunk az ANK miatt, nem hiszem h Alexék eljutnak a döntöig 🧀 csak nehogy ramaty állapotban jöjjön vissza
14 éve
Törölt felhasználó
fene vigye el hogy rvp miert nem csak 2 honapig serult :down: :down: :down:
14 éve
Törölt felhasználó
Arsavinnak idén fejben van nagy baja.. nem elég nagy küzdő.. a Villa ellen egy 5 percet küzdött.. nála úgy látom, hogy besunyul aztán kemény lesz.. -na ilyenkor lő gólt. de sokszor csak végig alibizi a meccseket
14 éve
Törölt felhasználó
hát mivel sűrűn vannak meccsek a válogatottban szoktak lenni ilyen +7 hét pihenő idők kiadva.. de lehet song azt mondja h kösz nem kell, játszani akarok.. hát majd kiderül.. az 1x biztos h nagyon fog hiányozni a csapatból
14 éve
Törölt felhasználó
Az jó van, hogy ha kiesik hamarabb jön de emlékezzetek mit mondott Wenger. Azt mondta, hogy az fontos milyen lelkiállapotban jönnek vissza. Ha hamar kiesik Kamerun vagy Elefántcsontpart és ha visszajönnek egy depressziós lelkiállapottal akkor az kihatással lesz a szezon további részére. Nézzétek példának Arshavint. Ő is kb 2 hónap alatt tudta kiheverni a kiesést. Szóval menjenek csak minél tovább.

Szólj hozzá