A 2009-es évben ez az utolsó blogom nagy valószínűséggel, de szerencsére jó hírekről, pozitív dolgokról tudok beszámolni.

Tegnap rendezték az Arsenal-Hull City mérkőzést, ahol a csapat gyengébb első félidő után a második játékrészben örömfocit mutatott be, és nyert 3-0-ra.

Három embert lehet különösen kiemelni, Denilsont, Songot és Diabyt. Fantasztikusan játszottak, így a csapat Fabregas és van Persie nélkül is simán győzött.

Tavaly ilyenkor még nem gondoltam volna, hogy valaha megszületik egy ilyen témájú blogírás, de úgy látszik, az idő mindig Wengert igazolja. Tavaly ilyenkor még azt sem gondoltam, hogy Alex Song stabil kezdő lesz, ráadásul kihagyhatatlan a csapatból. Az előző szezon elején kis híján idegrohamot kaptunk, miután megláttuk Songot vagy Denilsont a kezdőcsapatban. Még Diabyt aránylag el is fogadtuk úgy, ahogy.

Denilson: rengeteget fejlődött idén, és már az előző szezon végén is alakulgatott a srác játéka. Szerintem nála a mostani idény lesz az áttörés, mert végre használja a tudását, és látszik rajta, hogy egy vérbeli brazil. A passzai jóval pontosabbak, mint tavaly, továbbra is sok labdát szerez.

Song: bárcsak ne lenne idén Afrikai Nemzetek Kupája. Nehéz lesz pótolni, de Denilsonnak sikerülhet. Abszolút kulcsembere lett a csapatnak, fáradhatatlan, erős, és a konzisztencia mintaképe.

Diaby: rendkívül sokat gyorsult, fizikailag is erősebb lett. Úgy látszik, jót tett neki a nyári erőnléti felkészítés. Levetkőzte önzőségét, sokkal többet passzol, mint régen. Technikás, labdabiztos, a befejezései pedig nagyon pontosak. Helyzetei nagy részét berúgja. Hasznos ember.

Reméljük, hogy a jövőben is ilyen jól teljesítenek, valamint nem lesznek sérültek (vagy csak keveset), és akkor nem lehet baj.

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
denilson nagyon lassÚ:( és hah diaby helyzetbe kerül nagyon nyugodt vagyok.tudom hogy belövi. denilsonn meg legyen a mi ballackunk vagy lampardunk:) ( távoli lövések esetleg szabadrúgás terén)
14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jók voltak és nehéz döntés alá helyezték Wengert, mertő az AV ellen biztos, hogy kezdőbe teszi Fabregast, vagy lehet, hogy nem, de ha igen kit tesz ki?Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha Arsha pihenne és helyére csatárnak beállna Diaby.
14 éve
Törölt felhasználó
Mondta Wenger, hogy nem a január miatt kell agódnunk. Sokkal inkább az azt követő meccseken, mert nem lehet tudni milyen állapotban térnek vissza.

Am olvastam, hogy a Dortmund 21 éves védőjét le akarja igazolni Wenger Gallas pótlására. Szuboticsot.

Nyáron lejár a szerződése így ingyen jöhet.
14 éve
Törölt felhasználó
valoban jol játszottak tegnap de még ne bizzuk el magunkat
sok sok ilyen meccset kell még produkálniuk hogy bebizonyátsák igenis jol megértik egymást és mukodik a 3as
itt a lehetoség az aston villa ellen,mutassák meg hogy télleg jok
GOO GUNNERS!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Én is igy látom a dolgokat. Song fantaszikus, ő a Number1 idén eddig , és a másik 2 srác is nagyott ugrott előre és remélem hogy tovább fognak feljödni. És idén érzésem szerint lesz még 2- 3 ember akitől láthatunk ilyen áttörést : gondolok itt legfőképp Bendtnerre és Ramseyra.Előbbi sérülése elött fantasztikus volt, Ramseyval pedig láthatóan számol Wenger a csapatban.A legjobb az h mig a sérülések minöséget vesznek el a játékunkból( Rosicky,Fabregas, Van Persie ...) addig a folyamatos új visszatérők magukkal hoznak mindig valami újat a csapatba.

Szólj hozzá