Elég durva mondjuk úgy, hónapon vagyunk túl. Vagyis a nem kedvező része a vége volt a novermbernek. Szóval 4 tétmeccsből, 1 győzelem. Mondjuk ez egy kieső helyen játszogató csapatnak éppen elfér teljesítményként, de a nagy Arsenalnál gyakorlatilag elfogadhatatlan. Ennél rosszabb talán - persze ez relatív - nem is történhetne. Konkrétan egy bevethető gólerős csatárunk sincs. Eduardo nem tudom mit csinál néha, Vela pedig még meccshiányban szenved.

Ja, a sérültek. Tessék, olyan nevek szerepelnek a sérültlistán, mint a mi kis Robinunk, Walcottunk, Clichynk, Bendtnerünk, Gibbsünk és Diabynk, hogy csak a legfontosabbakat meg a legfrissebeket említsem. Gyakorlatilag megfelelő pótlása egyik játékosnak sincs. Ez egy alap probléma jelenleg. Mégpedig az, hogy más elit klubbokkal ellentétben, nincs normális pótlásunk a sérülések esetén. Az Emiratesen kívül, a nagyobb csapatoknál minimum 2, ha nem 3, klasszis játékos van egy poszton. 

Most megint kitérhetnék az igazolásokra, de nem fogok. Sokkal inkább a belső problémák szúrnak szemet. Bevallom őszintén a tegnapi, Manchester City, a Chelsea és a Sunderland elleni hozzállás egyszerűen rémes volt. Ötlettelen, lassú játék, gyakorlatilag 0 gólszerzési lehetőség, egyszóval rossz teljesítmény, sőt ez már két szó. A Ligakupa meccs is, mi volt? Egyáltalán ez az az Arsenal-B volt, aki mondjuk a Liverpool vagy a West Brom ellen láttunk. A közelükbe sem értek. Úgy látszik ragájos, és terjed mindenhova a motiválatlanság. 

Mint ahogy Clichy szerkesztő kollégám is említette, Arshavin hozzáállása egy nagy nulla. Traorét például nagyon vártam, hogy játsszon, erre, mélyen tisztelt Ashley Cole barátom ott szivatta, ahol csak tudta. Fabregas meg mit csinál? Érdekes dolgok vannak azt kell mondjam.

Sok kommentárban láttam, hogy, milyen mocskok vagyunk - már elnézést -, hogy temetjük a csapatot. De kérem, mást nagyon nem tudunk csinálni, én konkrétan abszolút pesszimista vagyok. Emellett viszont talán kis realizmus is szorult belém, szóval nem akarom itt most lepontozni egyik játékost sem. Egyszerűen több kell, mint amit most nyújtunk.

Persze, én maximálisan úgy érzem, hogy ez egy apróbb kis hullámvölgy, nem számítok valami jóra ettől a hónaptól, mert nagyon szoros és nehéz lesz, ezt előre beismerhetjük. Voltaképp csak előre tekintsünk és hagyjuk a múltat, engem az sem zavar, és az sem érdekel, ha idén sem nyerünk semmit. Én futballt akarok nézni, és nem ötlettelen labdajáratásokat és néha szép cseleket. Az Arsenal nem erről szól. Mindenki döntse el maga, mit jelent a klub. Nekem a gyönyörű, a rövidpasszos játékot, a remekbeszabott gólokat. Annyit mondok, ennél már csak jobb lesz. 

Go Go GUNNERS! 

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Én is foci szempontjából pesszimista vok és van is okom. 4 éve vok arsenal drukker, azelött nem érdekelt a foci. Szal elmondhatjuk h csak az arsenalnak drukkoltam. És ezalatt a 4 év alatt egy k*baszott sikerélményem sem volt, max az h 1-szer legyőzzük a mu-t, vagy pár meccsen nagyot alkotunk, de azé a büdös életbe nem fogok csapatot váltani az biztos, de sztem is ez az arsenal nem jó semmilyen kupa megszerzésére
14 éve
Törölt felhasználó
Az Emiratesen kívül, a nagyobb csapatoknál minimum 2, ha nem 3, klasszis játékos van egy poszton. azert ezzel nem ertek teljesen egyett mert pld a cselziben a csatarok Drogba Anelka Kalu Mu:Ronney,Berbatov pool:Torres,ngong mig nalunk Rvp,Arsa de én inkabb bednöt tenném ide.ezek közül a pool ban volt torres serült.
cselzi ellen ki löt nekünk golt ???2drogba 1öngol
mu ellen ?? rooney + 1öngol
szoval szerintem ök is megereznek a csatarjuk 4-5 honapos elveszteset plane ugy hogy a masik is (bendö) se lenne bevethetö

szoval azert szerintem nem kicsi a keretünk csak épp vannak posztok amit nagyon megtizedelt minket a sors 3serült balhatved nagy vicc, és rvp bedö serülese se jött jol
még szerencse hogy DJ serülese ota nem vesztettük el verma gallas kettös egyiket de amien szerencsenk van majd pont a bl döntöre lesz mind a 2 serült:P
14 éve
Törölt felhasználó
teljesen egyet értek veled és a gondolkodásmódom is hasonló!grat!
14 éve
Törölt felhasználó
david villa? :P
14 éve
Törölt felhasználó
Gignac,Pazzini...

Szólj hozzá