Az Arsenalt 2005-ben ismertem meg jobban és 2005-ben kezdődött el a még most is létező, sőt azóta erősebbé vált 'Arsenal szerelem'.
2007-ben elkezdtem szerkesztgetni oldalakat a gportalon, zene-film és egyéb kategóriákban.. Aztán az év végére áttértem a futball témájú oldalrakra.

Rövid történelem:

2007 decemberében indítottam el az Arsenalos oldalam. December 4.-én Kremser Dani csatlakozott, ezt a napot számítom az akkori oldal elindulásának.

December 8-án már megvolt az 1000. látogató is.

December 9-én csatlakozott Andrew, aki új külsőt adott az oldalnak és sok ma is létező funkciónak ő volt a megvalósítója, ill. kitalálója. Ezt követően nagy látogatásbéli növekedés volt.

2008 január 22-én csatlakozott Ády. Ády sok-sok hírt írt az oldalra és sok történelmi cuccot és játékos életrajzot fordított le.

2008 március 31-én csatlakozott Athlon. A többiekhez hasonlóan ő is nagy lendületet adott a csapatnak. Sok hírt írt és új ötleteket hozott magával.

Az oldal 2008 júliusában megszűnt, onnan az ATW-re költöztünk át és fennállása alatt körülbelül 1200 hírrel szolgált. Az oldal a 'megszűnés' után 2 alkalommal újraindult, Arsenalboy fél évig szerkesztette is. Jelenleg frissítés nélkül létezik az egykori gportalos oldalunk.

Most pedig szeretném megköszönni az oldal mindenkori látogatóinak az építő kritikákat és a szép szavakat.

Azóta se feledem December 4-ét, ugyanis az életem ezen a napon megváltozott.

Két év szerkesztés után ma azt mondom, hogy jó dolog a kedvenc csapatomról írni, így még én is közelebb kerülök az Arsenalhoz.

Hajrá Arsenal!!

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
A dátumokat tessék mindenkinek megtanulni, holnapután kikérdezem mindenkitől :D
13 éve
Törölt felhasználó
Én személy szerint nagyon szeretem a Blog írásokat olvasni, olyan különleges, és rólatok szerkesztőkről is meg lehet tudni néhány dolgot! Grat, ez is szép munka!
13 éve
Törölt felhasználó
gratulálok ,szinvonalas oldalt hoztatok létre:D
13 éve
Nagyon grat a teljesítmény miatt.
13 éve
Törölt felhasználó
Jó írás Cly. Szép dolog is a nosztalgia. :D And it's Arsenalfan.hu, We are by far the best website, what the world ever seen!:D:D

Szólj hozzá