A 09-10-es szezonra távozott Toure és Adebayor, érkezett Vermaelen. Sokak szerint az Arsenalnak még szüksége lett volna újabb játékosokra.

A szezont az Arsenal sokak meglepetésére nagyon jól kezdte. A november hónap azonban nagy visszaesést hozott.

Augusztus-Október: A csapat egységes és lelkes volt. A játékosok segítették egymást, a csapat szép és eredményes futballt játszott. A srácok együtt küzdöttek a győzelemért és az esetek nagy részében a küzdelem meghozta gyümölcsét.

November-: Persie lesérült és olyan űrt hagyott maga után, amelyet 3 meccs alatt senki se tudott pótolni. Az Arsenal az utóbbi 3 meccsén nem tudott győzni, sőt gólt se rúgott. -nagy meglepetésre gólhelyzetet is alig alakítottak ki.

A tegnapi City elleni meccs alatt figyeltem a játékosok arcát. Sajnos nem láttam egyikük arcán se az elszántságot és a győzni akarást. Meccs végén még a fáradtság jelei se látszottak.

Az Arsenal mindig is híres volt a harcos és győzelemre törő, mentálisan erős játékosairól. -a mai Arsenalból mindössze csak ez a három tényező hiányzik a sikerek eléréséhez.

A 07-08-as szezonban a Sagna-Clichy-Gallas-Flamini-Cesc-Ade alapra épülő Arsenal többször is hihetetlen mentális erősségről tett tanúbizonyságot. Ezek a srácok a lelküket kihajtották a csapatért és számukra a döntetlen nem volt eredmény.

Mostanság a sérüléséből visszatérő és gyenge formában futballozó Walcott szerint az Arsenal megengedi magának a lazítást, az ő szavaival élve 'Hátradőlhetünk'. -amíg ilyen felfogással lesz a csapat, ne várjunk trófeát.

Cesc lazasága és Arsavin hozzáállása (már 3. meccse az oroszok kiesésére hivatkozik) idegesítő számomra. Ők lennének, akire a többiek felfigyelhetnének (normális esetben). Egyedül Song az a játékos, aki meccsről-meccsre legalább 95%-ot nyújt.

Elsősorban a csapatot tenném rendbe, mert a fejekben káosz van. Miután ez az ügy meg lesz oldva, nyugodtan beszélhetünk az esélyekről -mert esélyünk még mindig van 3 sorozatban.

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
nem csak néha kéne hanem mindig és jobban amíg nem úgy küzdenek hogy kihajtják a belüket.....
14 éve
Törölt felhasználó
Arsenal23 pont a Chelsea meccsen láttam, hogy Fabregas biztatja a csapattársait.
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem fabregassal van baj nem a játékával hanem azzal hogy nem biztatja a többieket tehát nem végzi valami jól a csapatkapitányi posztot!!!! szerintem neki kéne mindenkibe lelket önteni és ha valaki rosszul csinál valamit megmondani neki és lecseszni persze csak enyhén és mindig biztatnia kéne mindenkit és feltüzelnie hogy küzdjenek is ne csak sétáljanak a pályán mert amíg ő nem teszi ezt meg addig szerintem nem is leszünk jó formába..... wengernek meg ezt el kéne mondania fabregasnak hogy kezdjen valamit a csapattal mert ha nem tud akkor leváltja és más lesz a csk....
14 éve
Törölt felhasználó
Ez valóban baj. Először tegyünk rendet a fejekben, utána lehet igazolásokról beszélni.
14 éve
Törölt felhasználó
de ha valaki már így beszél 1 meccs előtt, akk kinézem azt is, hogy "csak a Stoke? -áááá félgőzzel nyerünk.." ez a baj, hogy ilyen mentalitással lépnek néha pályára..

Szólj hozzá