Vagyis ma a Molineux Stadionban is sütött, a szakadó eső ellenére. Sajnos nem láttam teljes egészében a meccset, így csak az első félidőről, illetve a jelenlegi helyzetről irnék.

Szóval elkezdődött, a Wolverhampton-Arsenal bajnoki mérkőzés. Tényleg kicsit visszafogottabb játék, kevés ritmusváltás, gyengébb futball. Aztán jött egy öngól, ami adott egy kis lökést, majd még egy, ami aztán véleményem szerint teljesen megfogta a hazai csapatot. Végül este feljöttem az oldalra, és örömmel láttam, hogy nem történt meg a West Ham elleni csúfság, miszerint kétgólos előnyből lett nulla. Végre gyengébb játékkal, és szerencsével használjuk ki azon helyzeti előnyt, amit úgy hívnak Chelsea-Mancheser United.

Annyira jó lenne ismét bajnokot avatni London szebbik felén. Annyira fantasztikus lenne a tévé előtt nézni, ahogy Fabregas felemeli a kupát. Csodás lenne kiröhögni a MU-s haveromat. Fenomenális lenne újra a csúcson érezni magunkat. Jelenleg minden esélyünk meg van rá. Mind forma-, mind sorsolás-, és mind teljesítménybeli REÁLIS esélyeink vannak. A meccsek nagyon jó ütemben, és minőségileg következnek egymás után. A két manchesteri baki már feledve van szinte, másodikak vagyunk, és ha hozzuk az elmaradt meccsünket, könnyen az első helyen találhatjuk magunkat.Tavaly is ez volt a Manchesterrel, volt vagy két elmaradt meccse, és így is vezették a táblázatot azt hiszem 1, vagy 2 ponttal, majd behozták mindegyiket és tádá, megduplázták, vagy megtriplázták előnyüket.

Rég érett már ez a bejegyzés, de amúgy akos21 nevezetű látogatónk adta meg a végső lökést e cikk megírásához. Lényeg a lényeg, úgy érzem remek helyzetben vagyunk. A formánk talán nem lehetne jobb, a BL-ben szinte remeklünk, meg van a továbbjutás, a bajnokikon rendre jól teljesítünk. Kivéve persze a West Ham ellenit, amin viszont csodálkoztam, mert az első félidei játék nekem tetszett. Szóval Sunderland-Chelsea-Stoke-Liverpool. Ebből az egyik, méghozzá a Chelsea elleni hazai, míg Benítezéké idegenben lesz. A két kisebb csapat közül is szintén ez a szisztéma. Stoke otthon, Sunderland idegenben. Nagyon remélem, hogy legyűrjük Fülöpéket, és így vágunk neki a Chelseanek, mert valljuk be, hiába a hazai pálya, és az Emirates varázsa, nehéz lesz 3 ponttal leballagni, egy ilyen kaliberű Chelseavel. Az Anfield Road is kicsit aggodalomra ad okot, mert habár a Pool nincs valami jó formában, általában a rangadókra - főleg ellenünk- felszívják magukat. Ha valami kisebb csoda folytán az elkövetkezendő 4 meccsünket hozzuk, onnan ismét jön egy könnyebb széria, és ismét felkészülhetünk 1-1 rangadóra. Összefoglalva a bejegyzést: tényleg jó helyzetben vagyunk.

GO GUNNERS!!!

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem egyértelmű volt, hogy Eduardo visszaakarta tenni Ramseynek a labdát, nem lőni akart, sztem legalábbis, én a lassításból egyértelműen ezt vettem ki! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Jó írás grat.És asszem az emiratesben nem fogunk kikapni csak nyerni ebben az évben biztos, bár mennyire jó a Chelsea itthon megverjük őket.Go Gunners.
14 éve
Törölt felhasználó
Azért a második öngól nagyban Eduardo érdeme. A megoldás fantasztikus, a kivitelezés tökéletes volt, mert megpattan a védőn. Mert ahogy néztem, mellé ment volna, ha nem is sokkal, de elkerülte volna a kaput :)
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem is-is:DEz a meccs bebizonyította sztem Wengernek h nem lesz könnyű pótolni Songot, amikor beállt, vhogy minden más lett, lehet csak a szerencse miatt, h 2 öngól...De vkit venni kell ;-P ;-P ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
a lökést sztem nem az öngól adta meg, hanem egy bizonyos Alex Song :DD elképesztő az ember :D

jó írás :D ;)

Szólj hozzá