Az Arsenal egyik legnagyobb riválisa, a Chelsea is vereséget szenvedett tegnap, ám számomra a meccs nemcsak az Aston Villa 2-1-es bravúrgyőzelméről marad emlékezetes.

Az Arsenal mostmár ugyanúgy áll, mint a Chelsea, mivel két-két veresége van idáig mindkét együttesnek.

Az Aston Villa-Chelsea meccs első félidejében történt egy érdekes esemény, amelyhez hasonlót bevallom, futballpályán még nem láttam. Nicolas Anelka, a kékek csatára harcolt a Villa kispadjához közel a labdáért, ám ellenfele, Gabriel Agbonlahor meglökte, így a francia elvesztette egyensúlyát.

Ha ezt az eseménysort idáig elmeséljük valakinek, nyílván a szája sarka sem rezzen meg, nem mosolyodik el. Ha azonban történetünket folytatjuk, röhögőgörcsben tör ki az illető.

Anelkát nem vette észre az adott pillanatban a meccsre koncentráló, az Aston Villát felvirágoztató Martin O'Neill edző. A pályát kémlelve tudomására sem jutott, hogy Anelka éppen le fogja tarolni. Márpedig így történt, és O'Neill menedzser közröhej tárgya lett. Nyílván az érintettnek nem kellemes a dolog, de hát ha nem figyelt, így járt.

Nem tudom, hogy a cselgáncsban ezért a mutatványért hány pont járna, de a Chelsea ettől még elbukta mind a három pontot.

Video (szóljatok, ha törölnék):
http://www.youtube.com/watch?v=bKbiPBVNpUI

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Köszi, hogy szóltál! Megkeresem máshol.
14 éve
Törölt felhasználó
FA töröltette a videt
14 éve
Törölt felhasználó
Ejnye Análka xD Azért milyen ciki lehetett már O'Neill-nek xD Szegéény XDXD:D
14 éve
Törölt felhasználó
Jah ezt láttam videón:D:D:Dnagyon nagy voltxD
14 éve
Törölt felhasználó
ha ezt arsenalos csinálja tuti megfenyegti az FA pár meccses eltiltással.... :)

Szólj hozzá