Manchester United-Arsenal 2-1. Örömtáncot lejthetnek a Manchester United játékosai, Sir Alex Ferguson, Mike Dean, az Angol Labdarúgó Szövetség, Michel Platini és természetesen az egész UEFA.

Most aztán sikerült jól megbüntetnünk az Arsenalt, akik a Celtic ellen Eduardo undorító műesésének köszönhetően jutottak tovább, s mondhatják azt az Ágyúsok, hogy ez a bíró egy dilettáns barom, maximum még kieszelünk néhány szabályt, s eltiltjuk a hőbörgőket.

Talán túlzásba estem, de sajnálatos módon igen közel járok az igazsághoz. Nem menő az Arsenal Angliában, mert kevés szigetországi játékos van a gárdában, s nem menő az Arsenal Európában, mert Arséne Wenger szót emel Platini ellen, aki úgy vezeti az UEFA-t, mint egy megszálott, s olyan nyilatkozatokat tesz, amelyeknél még Szalacsi Sándor legendás 'szónoklatában' is több logika van.

Szerdán az Ágyúsok megmérkőztek a Celtic-kel a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében, hogy dűlőre vigyék a továbbjutás kérdését. Idegenben 2-0-ás sikert arattak, így nem volt nehéz dolguk otthon, főleg úgy, hogy nem sok ellenállásba ütköztek a skótok részéről az Emiratesben. Jöttek a helyzetek, de gól csak egy 'igazi bűncselekmény' után született: Eduardo dobta föl magát a Kelták tizenhatosán belül, s sípolt a spori. A meccs végül 3-1-es Arsenal-sikert hozott, de az UEFA-nak mindenképpen meg kell büntetnie a horvát csatárt, bár a párharc végkimenetelét nem befolyásolta túlzottan az eset. Na mindegy... Eddig még csak a Didához hasonló 'díszpéldányokat' tiltották el hasonlóért, de most eljött az ideje a 'vaskezű törvényeknek'. Ez természetesen még viccnek is rossz, mivel ha Cristiano Ronaldo dobja föl magát legközelebb, majd kap hisztirohamot utána, akkor megy tovább az élet, semmi sem történt. Egyébiránt Eduardót két meccsre akarják eltiltani, egy összecsapással kevesebbre, mint amit Martin Talyor kapott azért, amiért brutális módon eltörte 'színészünk' lábát. Tegyük hozzá gyorsan, hogy a két helyzet nagyon is hasonló!

A mai napon a Vörös Ördögök arénájába látogattak el az Ágyúsok, s igen jól teljesítettek a találkozón, ám a hazaiak '12. embere' jócskán hátráltatta őket. No, nem a MU rajongóiról beszélek, akiket hallani sem lehetett az Arsenal kórusától, hanem a bíró sporttársa, Mike Dean-re. A hosszú évek óta kártevőként munkálkodó spori ismét hozta a tőle elvárható 'kiváló formát'. Andrej Arsavin módszeres letarolását figyelmen kívül hagyta (valóban nem volt büntető), míg Wayne Rooney eseténél bárány volt, aki kezeskedett a vendéglátók egyenlítéséért. Megadható tizenegyes volt, de sokkal egyértelműbb ügy volt Arsáé, ám Deant más vezérli, mint a puszta ész, így ne kritizáljuk ezért! Kezd elhúzódni az írásom, így nem is akarom tovább untatni az Olvasóimat ehhez hasonló 'alantas vádakkal', így szeretném lezárni az írásomat, mielőtt még engem is eltiltanak valamitől.

Sokan pikkelnek az Arsenalra, de ez már csak így megy, s nincs mit tenni ellene, mert nem lesz semmi foganatja, minden maradni fog a régi kerékvágásban.

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
lehet hogy,mind egy hogy most kapunk 11est vagy nem mert ugye golt löttünk,de azt ugye bar rvp lötte volna aki ha belövi,nagy valoszinüseggel,akkor biztos felzabadultabban jatszik mivel megszerzi elsö goljat vegre, szoval ne mondja nekem senki hogy nem baj hogy nem fujtak be :-S
15 éve
Törölt felhasználó
Undorító volt, ahogyan tegnap mindenki összefogott ellenünk! Ez a Mahcnester soha nem lesz bajnok! Többet nem lesz ilyen nagy mákjuk!
15 éve
Törölt felhasználó
Azért Arsa esetét emeltem ki, mert duplán szabálytalankodott Fletcher vagy ki. Tudom, h utána gólt lőttünk, de attól még be kellett volna fújni. 'Fontosabbat' is kiemelhettem volna, de a leglátványosabb ez volt szerintem.
15 éve
Törölt felhasználó
Grat Djourou jó írás...:)
Én napi szintű látogatója vagyok ennek az oldalnak, és rendszerint inkább magamban tartom a véleményem.De most valami belőlem is kikívánkozik, akárcsak tavaly a bl kieséskor.
Na lám akkor is egy Manchester ellen véreztünk el hozzáteszem megérdemelten... De most? hát könyörgök??
Egy KÍVÁLÓ Arsenalt láthatunk a pályán najó ez lehet túlzás, de a helyzetünkhöz képest igenis kíváló.Elég csak Nasrira , Cescre , Rosickyre , Walcottra gondolni, akik ugyebár mind a kulcsembereink és akkor még ottvan Djourouról és Fabianski...
És ez az Arsenal meg is szerezte a vezetést, nem is akármilyen góllal amit ki más is lőhetett volna mint Arsha:].Végig jobban játszottunk és a második félidőre is eléggé felszívtuk magunk Van Persie ziccer majd Persie kapufa....
Ám ekkor jött a kedves "pig" majd helyzetbe került megtolja Almunia talán hozzáért eleisk persze h, bűntető .Jó meglehetett adni. Tehát a kedves jó öreg Wayne belövi1-1. Ezután kissé halványodott a játékunk de aztán kezdtünk ébredezni. Aztán egy United szabadrúgás Diaby öngól. Hát az idegbaj kerülgetett..Na de nem akarom én hibáztatni About mert télleg nagyot játszott de ez valahogy nem kellett...Aztán volt még időnk egyenlíteni küzdöttünk is érte ámm valahogy nem jött össze. Egészen az utolsó percig amikor ugyanis a manchesteri kapu hálójába került a labda. Hát gondolom nemcsak én voltam az egyedüli aki örömmámorban úszott ám a gól les volt, na bumm. Aztán még egy bumm és repült a Wenger által elrúgott palack...
Aztán röhejes módon Wengert felküldték a nézőtérre....
Hát ezen télleg csak röhögni lehet :D
De télleg ott ver a sors minket ahol tud, meg akkor már Platiniről ne is beszéljek....De télleg annyian ,de annyian leírták a mindannyiunk által hőn szeretett Ágyúsokat hogy az hihetetlen...
Pedig emlékeztek nem is olyanrég a tavalyi enyhén szólva se jól sikeredett szezon után hányan leírtuk h jövőre : OTTLESZÜNK, MEGMUTATJUK, és összejöhet egy Barca szintű dolog :red:. Hát így legyen!!
Álelúja! :red:
Comeon Arsenal!!
15 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok DJourou!egyetértek!megmondom őszintén nem is értem a Celticet.
elég sok ilyen eset van..most akkor mindenki menjen az uefához?...nem mintha emiatt estek volna ki...na de persze c.ronaldot nem lehet büntetni..az nem ugy van.
a másik meg mintha mi nem szenvedtünk volna téves bírói döntés miatt..h csak egyet emlitsek még tavaly ha jól emlékszem az emiratesben szépen lerántották Hlebet..azátn a visszavágon kb ugyanez...sőt megkockáztatom nem is volt szabálytalan befujták..csak nekünk az igazán kiesést jelentett..
most is eléggé ideges voltam..nem azért mert nem játszottunk jol.hanem mert szerencsétlenek is voltunk..de szerencsére ez még az eleje és bőven lehet javitani.meg hiszem h fogunk is..de sztem csak kéne még igazolni azért:)
de továbra is GO GUNNERS!!

Szólj hozzá