Wenger idény nyáron se költött sok pénzt és mindössze (eddig) egy játékost igazolt, a belga Thomas Vermaelen személyében. A transzfer körülbelül 10 millió font ellenében jött létre.

A nyár érdekesebb része akkor jött el, amikor Adebayor és Toure távozott. Kettejük távozásakor a csapat gyengült!?

Az előszezon talán jobban nem is sikerülhetett volna (a Valencia elleni meccs kivételével). Sok szép pillanatot élhettünk át mi, szurkolók.

A Valencia elleni zakó után sok-sok emberben felgyűltek az indulatok. Azon a meccsen a csapat lehangoló teljesítményt nyújtott, talán pozitívum se volt azon a találkozón. A sajtó és minden, a futballban elismert ember egyet hajtott: 'Az Arsenalnak esélye nincs.' -így gondoltam én is.

Elkövetkezett a szezon első meccse, az Everton ellen. Úgy gondoltam, hogy ha ott hozzuk a 3 pontot, összeteszem a két kezem. Sok játékost sérülés miatt kénytelenek voltunk nélkülözni és a Valencia elleni kudarc is még bennem volt. Az Everton ellen parádézott a csapat. Nem hittem a szememnek.

A következő meccset a Celtic ellen játszottuk, ahol a csapat együtt volt és egymásért játszottak. Jó volt '1 év kihagyás' után újra ennyire együtt látni a csapatot.

Most mindannyian várjuk a folytatást. Bízunk a sikeres szezonban. Szerintem az alapok megvannak, de még van mit erősíteni rajta. A Celtic elleni visszavágó mérvadó lesz a jövőt tekintve. Amennyiben a csapat továbbjut, valószínűleg Wenger még igazol minimum 1 játékost.

Félreértés ne essék, nincs bajom a mostani kerettel, de az szerintem kijelenthető, hogy ebben a csapatban még elfér 1-2 jobb játékos, ugyanis a mostani keret könnyen kiéghet. Van sok fiatal és ezáltal erős a kispad. Van egy bombaerős kezdőcsapatunk, csak az a probléma, ha onnan 1-2 játékos akár 2 hétig is kiesik, akkor nem biztos a 100%-os pótlás. A mostani kispad erősebb, mint a tavalyi, de az ott üldögélő emberek még mindig képtelenek egy nagyobb játékost huzamosabb ideig pótolni. -én így gondolom ezt.

Mindenképp bizakodóan várom a jövőt, mert a mostani csapat valami hihetetlen teljesítményről tett tanúbizonyságot a szezonrajt alatt..

Ismét kezdem újra azt érezni, hogy idén sikerülni fog egy trófea elhódítása.

Hozzászólások (5)

13 éve
Törölt felhasználó
Ilyen kezdésre én sem számítottam, viszont egyre jobban aggasztanak azok a fránya sérültek! A Manchesteri meccset nagyon várom, és nagyon remélem, hogy azt megnyerjük, mert akkor azt hiszem minden kritikus befogná a száját...
13 éve
télleg xD javítom is ;)
13 éve
Törölt felhasználó
valóban belga
13 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek. Az '1 év kihagyással'-lal viszont vitatkoznék, hiszen eddig 3 mérkőzést játszottunk, és tavaly voltak olyan időszakok, amikor remekül játszottunk, mind a bajnokságban, mind a BL-ben.
13 éve
Törölt felhasználó
hát igen...ilyen kezdésre nem gondoltam volna...am Vermaelen ha jól tom akk belga, és nem holland, de am egyetértek a bloggal %-P :)

Szólj hozzá