Ránézek az Arsenal átigazolási táblázatára. Deja vu-m van. Mintha ez az egész már egyszer lezajlott volna, csak más szereplőkkel. Tavaly az eredmény ismert volt. A mai napig sokan Hlebre és Flaminire fogják a rossz szereplést. Jövőre, ugyanekkor mi lesz? Ugyanez, csak Adebayor és Touré lesz a bűnbak.

Bevallom őszintén, a sok pletyka ellenére sem számítottam arra, hogy Kolo beáll a zsoldosok közé. Adebayorért nem sírtam, mert őt tudjuk pótolni, még így is, de Touré a pályán kívül is sokat jelentett az Arsenalnak. Szinte már a neve is összeforrt a csapattal. Az utolsó játékos, aki tagja volt a Verhetetleneknek, most elhagyta az Arsenalt, egy manchesteri klubért...

A bejövő oldalt tekintve egyedül a belga Thomas Vermaelen áll a listán... Érdekes lesz látni, hogyan fogja a 23 éves védő odatenni magát a feladathoz, de az alázatosság meg van benne, és ez már dícsérendő. Ugyanakkor vele együtt is hiányposzt lehet a védelem, főleg, ha Senderos távozik az Evertonhoz...

Azért kár, hogy Wenger ennyire (elnézést a kifejezésért) tököl az átigazolásokkal, ugyanis a Valencia ellen láthattuk, hogy valami nincs rendben. Méghozzá nagyon nincs rendben. A Valencia talán a legütőképesebb csapat volt, amely ellen kiálltunk a felkészülési szezon folyamán, és rettentő simán, 2-0-ra intéztek el bennünket. Nekünk pedig egy épkézláb támadásunk sem volt.

Az idő sebesen közelít szeptember 1-je felé. Ez az Arsenal, a jelenlegi hat sérülttel, egyszerűen NEM képes felvenni a versenyt a bajnoki címért. Ja, hogy nem is ezért harcolnuk? Az régen rossz! Egy Arsenal sohasem a második helyért induljon harcba, vagy azért, hogy meg legyen a BL-t érő helyek egyike...

Az elsődleges cél a bajnokság, és a Bajnokok Ligája. Ha már ez sem megy, akkor végső esetben ott az Fa-Kupa, de egy Ligakupával sem a szurkolók, sem a játékosok nincsenek kiengesztelve, hiszen egy Fabregas, vagy egy van Persie mit tesz hozzá egy trófeához, amit Vela, vagy Ramsey nyert meg?

Sorsdöntő évad elé nézünk, szurkolótársaim! Már épp így is elég nagy luxus, hogy az Arsenal négy éve ne nyerjen semmit. Ez ötödjére nem fordulhat elő. Ezt Wenger is tudja, és reménykedjünk benne, hogy ennek alapján fog költekezni. Amennyiben kockáztat, és mégsem jönne be, akkor egy teljesen más Arsenalt fogunk találni itt jövő ugyanilyenkor.

Az viszont már a mi feladatunk, hogy akkor is, és most is, teljes erőnkből, 12. emberként bíztassuk a kedvenc csapatunkat, a legjobb eredmény felé!

 

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
lehet hogy újra nem nyerünk semmit az szar lesz mert még többen mennek el és nem lehet megállni a lejtőn újra itt a sérüléses szezon ezért is na meg azért igazoljon jó minőségi védőt Wenger mert nem kaphatunk 37 gólt mint tavaly! sőt mg 30 -at sem ha meg akarjuk nyerni a PL-t! én szurkolok biztatom magam de ha Wenger nem igazol minőségi játékosokat akkor hiába minden:( Go Gunners!! csak mellékesen ez a szöveg amit a szerkesztőtök leírt értelmes és fontos csakhogy úgyse mi döntünk hanem Wenger ja és tavaly én sem meg gondolom senki nem akarta hogy elmenjen Hleb és Flamini de Wenger döntött hiába kiabáltam itt Ő ott van:((((((((((((((((((((((((((((((((((
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem a távozásokon kell lovagolni, segíteni kell már most a csapatot! Szerintem nem lesz olyan rossz szezonunk, csak bízni kell benne!
15 éve
Törölt felhasználó
Clichy az utolsó Verhetetlen :D
15 éve
Törölt felhasználó
nagyon meghatott a cikk közepe és vége.szerintem ebben a cspatban (lagalábbis wenger és a tuladonosok szemében már nem az elsőség a fő cél!SAJNOS ezt be kell ismerni! és wenger már csinlatkozta többször hogy a pl érdekli leginkább .. szal lehet h nagyobb esélyünk lenne nyerni egy fa és liga kupát mégis a pl. és a sztem nem izgatja mint a chelsea vezetőségét hogy bl-t kell nyerni mert szégyen hogy még nem nyertek nálunk ez nem jelentz akadályt a lelkiismeretébe wengeréknek! remélem nem igazolunk ésakkor nem barul fel a mindennapi ágyús élet hogy bizakodunk a jövő felé és arra várunk mikor érik be az u18 és hogy majd ha sznyeznyicsei vagy ki lesz a kezdő kapus verhetetlenek leszünk..ZSÍÍRR!!! igy tovább( és bocsi h mindent eldramatizáltam ne véleményezzétek ha nem tetszik!
15 éve
Törölt felhasználó
Kínácsian várom ezt a szezont ugyanúgy ahogy az előző 4 "nyeretlen" szezont is vártam!Egy valamiben bizakodhatnak a szurkolók,hogy ebben a fiatal csapatban van még rejtett tartalék pl.:Theo eddig nem azt a karriert futotta be amire sokan számítottak többek között én is!Talán ez lehet azaz év ahol húzóember lehet a csapaton belül többek között Arshavin,RvP,és Fabregas mellett!A másik játékos akitől én sokat várok az Aaron Ramsey!Neki a tavalyi volt a bemutatkozó éve,de szerintem csereként fontos feladat hárul rá,ha esetleg Fabregas-t kell pótolnia!Többet várok tőle is a jövőben!Walcott mellett Dudu lehet az aki a következő szezonban bizonyítja be,hogy miért is igazolta le őt Wenger!Eleinte kételkedtem a tudásában ,de hamar meggyőzött arról,hogy mit is tud valójában!A nagy visszatérő pedig Tomas Rosicky lehet akitől személy szerint nem várok sokat,mivel kihagyott másfél évet,és ez még egy olyan profi játékosnál is hosszú idő ,mint ő,bár mutatott biztató jeleket felkészülési meccseken,de élesben még is csak más!A végére csak annyit,hogy megint nem alakult jól a szezon kezdet,és a sok sérülés nagyban befolyásolhatja a következő idényt is!

Szólj hozzá