2009. augusztus 15. A várva várt nap mindannyiunk számára, de kérdés az, hogy ismét ugyanaz lesz a sorsunk mint tavaly, vagy tavalyelőtt?!

Tudjátok, amikor elkezdtem úgy komolyabban drukkolni az Arsenalnak, akkor meg volt minden, ami kellett. Összhang, klasszis játékosok, szerencse, egy kiváló mendezser(jelen esetben ez még mindig megvan;) ), nagyszerű szurkolók( szintén:D ), szóval minden, ami egy csapatnak elengedhetetlen egy veretlen szezonhoz. Ugyanis akkor lettem fan, vagyis közvetlen utána. Gyönyörű passzok, csodás gólok, óriási küzdeni akarás, és rengeteg bajnoki pont.

Bármennyire hiszek ebben a csapatban, nem tudom elképzelni azt, hogy ismét 0 álljon a vereségek mellett. Ez egyszerűen ennyi tapasztalat-hiánnyal lehetetlen. Wengernek két választása volt...az egyikben folytatja a klasszisok vételét, ami rövidtávon kifizetődő, de ezek a játékosok elég drágák, vagy pedig a fiatalokra támaszkodik, akik 5-6 éven belül beérnek, és az alatt az idő alatt, elképzelehető, hogy hullámvölgyben is, de nem csődben találja magát. Arséne az utóbbi megoldást választotta, 2 év múlva rájövünk, jogosan. Lehet most egy kicsit szenvedünk, de csak gondoljunk bele...tavaly Samir, idén Arshavin. Ne higyjuk azt, hogy a következő nagy igazolás az a bizonyos Marouane Chamakh lesz.

Van nekünk egy óriási stadionunk. Egyik klub sem rendelkezik akkora pénzzel, hogy saját kasszájából gazdálkodik. Mindenki hitelekre megy, csak az a kérdés, hogy nálunk Hill-Wood, hogyan tudja beosztani, és kifizetni azt a rengeteg adósságot. Esetleg Thierry Henry árából? Vagy Adebayor is besegített a jóöreg Emiratesnek?

Ki tudja, mindenesetre türelmesnek kell lenni. Bíznunk kell Wengerben. A csapatnál mindenki tudja, hogy ez volt, és ez a legjobb megoldás. Arséne Wenger nagyszerű ember, óriási intelligenciával. Látja a helyzetet, sokkal jobban mint mi, de ilyen téren meg van kötve a keze.

A lényeg a lényeg, hogy mindenki a klubon belül éhes a sikerre. Fabregas főleg...nem tudom hogy vagytok vele, de kezd Cesc engem nagyon irritálni. Gyakorlatilag tényként közli mindenki, hogy ez az utolsó éve. Könyörgöm, ha a Barca-nál maradt volna, senki nem ismerné. Ezen kívül még esze sincs...Xavi, és Iniestaval akar megküzdeni? Akkor menjen a Barcaba padozni, egy ilyen játékos nem érdemli meg a csapatkapitányi karszalagot. 

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Ha Fabregas elmegy végünk! A középpályának vége Wenger nem igazolna megfelelő Xavi,Inesta,Ribéry képességű játékosokat!!
15 éve
Törölt felhasználó
inkabb ne menjen 100 millaert se mert hiaba van annyi penz ha Wenger ugyse vesz tapasztalt jatekost a helyere!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Fabregas ára 60 milla + amiér CSK azért + 40 milla és mehet is 100ért! :D
15 éve
Törölt felhasználó
igazad van NooBitO jó irás snuff
15 éve
Törölt felhasználó
azt uccsó mondatod jogos. de szerintem azért mert cesc nem az az erélyes vezető inább egy "langyi" vezető xD. és csak azér van rajta h tovább ittlegyen.ennyi. jah meg lehet ez wenger terve hogy ha a CSK-T VESZIK MEG TŐLE AKKOR MÉG 4 MILLÁT LETUD AKASZTANI A BARCÁRÓL Xd

Szólj hozzá