Leszögezem, felkészülési szezon van. Tét nélküli,sima barátságos mérkőzés, amely a szokásosnál több idegességet hozott számomra, és Rátok is, akik nézték a meccset.

Oldozz fel atyám, mert vétkeztem...nem láttam a Barnet elleni meccset, nem jutottam ki a Haladás elleni meccsre és szintén kihagytam az Emirates Kupa meccseit. 

2009,augusztus 8.(szombat). Minden a szokottként ment aznap. Felkeltem, megkajáltam, unatkozam kicsit, majd ráeszméltem:

Hiszen ma meccs van, ráérek, megnézem, nyerünk, jó lesz!

Olyan 8 körül felkaptam a mezem, sállal, kukoricával vártam a meccset. Érdekesség nem tudom miért késett egy kicsit az összecsapás, hála istennek, mert betoppantak a rokonok. Mindegy, nem is ez a lényeg...

Szóval az van, hogy már inkább zenét hallgattam, és msn-eztem, mert ez az Arsenal nem az volt, amit 5 éve megszerettem. Ötlettelen játék, ritmusváltások nélküli percek, mitöbb órák. Azt vártam, hogy mikor talál be a Valencia az első félidőben, mert akkor Wenger összeszedi a csapatot, és 1-2, vagy 1-3 lett volna. De nem esett gól, csak később. 

A második félidőben ugyebár szinte mindenki lejött, Cesc, és Song kivételével.

Feltámat a csapat...helyzet helyzetet követett, meg minden, de ez csak egy fellángolás volt a csapat részéről...jött a hidegzuhany...1-0 a Valencianak. Holott előtte, Fabianski kivédte Villa, hansúlyozom David Villa büntetőjét. De ez sem volt elég, ahoz hogy észbe kapjunk hogy valami nagyon nem jó.

Végülis mindegy is, hogy 1-0, vagy 2-0, a szégyen megmarad. Rendben felkészülési meccs, oké...de jövő héten már nem az előszezon veszi kezdetét. Újból figyelnünk kell a kiscsapatokra, nagycsapatokra, a Nagy Négyesre(ami már lehet Nagy Ötös, vagy Hatos). Minden megváltozik ezúttal... ezt a szezont úgy kell elkezdeni, hogy mindenki a rossz, és mi vagyunk a legjobbak. Negatív hozzáálásnak helye nincs, csapaton belül. 

Nemrég volt egy olyan hozzászólásom, ami röviden annyi, hogy felkészülési szezon van könyörgöm, és nem kell messze menő következtetéseket levonni. De látjátok milyen az ember...eddig csak jó eredmények születtek, most hogy kikaptunk, máris rosszabb szájízzel feküdtem le. És ez az emberi pánikroham természetes reakciója. Ilyen helyzetben főleg, miután nagyon hosszú sikertelenségünk van. 

Egy szó mint száz, panaszkodni lehet, de nem kifizetődő...minden más Wengeren és a csapaton múlik. Két véglet van...az egyik maximálisan pozitívan nézi a következő szezont, és elhesegeti azt a hosszú kupanélküliséget, és nem vallja be magának, hogy ugyanúgy 25% az esélyünk, mint a Pool, MU, Chelsea hármasnak. A másik véglet pedig már most temeti a csapatot, és várja mikor jönnek a bukások, hogy azt írhassa egy hozzászólásban hogy:'mert én megmondtam!'

Mindkettő lehet igaz, és lehet kamudrukker. Egy a lényeg, aki igaz Ágyús lelkiekben mindig bízva bíz.

GO GUNNERS idén is

Ámen.

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Igen Matthew...onnan loptam az ötletet :red: én mocsok :roll:
14 éve
Törölt felhasználó
Jó írás, de azért nagy baj még nincs! :)

A címről pedig eszembe jutott az "Egy makulátlan elme örök ragyogása" c. film! XD
14 éve
Törölt felhasználó
mla25: Ha eddig nem jött rá h igazolni kell akkor majd ezután a vereség után rájön... áááá katasztrófa...
14 éve
Törölt felhasználó
Mért? lehet, h a vereség őt is rádöbbenti, h a csapat még nem versenyképes!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen az lenne a legjobb, de ismerjük Wenger-t és nem tartom valószínűnek h még igazol 3 játékost.

Szólj hozzá