A Manchester City a nyár folyamán több nagynevű játékost igazolt: Barry, Santa Cruz, Tevez, Adebayor és Toure. Mindenki a félelmetes Cityről beszél.

Többen mondták, hogy a pénz nem minden. Sokan nem hiszik, de csak nézzünk rá a kisebbik manchesteri klubra, aztán elhihetjük, hogy a pénzzel nem tudnak meccseket nyerni. -így nem.

Nemrég néztem a Rangers - Man. City mérkőzést, csak úgy érdekességből. Azt mondom, hogy nagyon jó meccs volt, színvonalas, élvezhető. -Csak ám az a 'baj', hogy a színvonalat a Rangers adta. Majd végül megérdemelten nyert is 3-2-re.

A skót csapat szó szerint lefocizta a 'feltörekvő' angol csapatot. Azt kell mondjam, sokat nevettem 1-1 City megoldáson, mert ami ott ment, minden volt, csak magabiztos és egységes játék nem.

A City vezetősége úgy volt vele, hogy vesznek 4-5 szárt és akkor bajnokok lesznek. -a ló...t. Ezek a játékosok egyenként lehet, hogy jók, de együtt képtelenek dolgozni. Kell még jópár meccs, mire ezeknek közük lesz a csapategységhez.

Jelenleg azt kell mondjam, hogy a Manchester City esetleg a Hull Cityre vagy a Stoke Cityre veszélyt jelenthet, de ránk semmiképp sem.

A helyzetük a szezon során jobb lesz (lehet), de addigra már a bajnoki címre esélytelenek lesznek.

Nem a mai meccsből indulok ki, hanem az eddig lejátszott felkészülési meccseikből.

Jelenleg úgy tűnik, hogy Ade és Kolo egy süllyedő hajóra szálltak fel. -Ő bajuk!

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
ha cesc akarna menni az más tészta lenne, de ő mondta, hogy marad.. legalábbis idén..
15 éve
Törölt felhasználó
hát látszik a reál is meg a chelsea is süllyed rendesen háhá ez vicc ám srácok de ahol pénz van ott van eredmény mai világban elöbb utobb jönni fognak am arsenalnak is van pénze még sem jönnek az eredmények ha meg eladjáka játékosokat nem is fognak jönni llásd minen ott kezdődött mikor henry elment azóta nem volt eredmény most megint két alap ember ment el és még fabre is ott a listán a milánnak és ha van eszük többet ajánlani wenger ugyse áll az utjába ahogy henrynek sem és túrénak meg adénak sem...
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem attól hogy jók az alkatrészek, nem biztos hogy a gépezet is fog működni! A Citynek jó játékosai vannak, és idén még nem biztos, de jövőre már szerintem közelednek majd hozzánk, főleg ha még jövő nyáron is igazogatnak "párat".
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy Snuff! Igen, felkészülési meccs, de az Arsenalnak volt eddig 6 felkészülési meccse, abból 5-öt megnyert és 1 lett döntetlen. A döntetlent is az ifik érték el.
Ezeken a meccseken 20-5-ös gólkülönbségünk volt! Jah és a Rangerst mi 3-0-ra vertük el!!! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Jó írás, ami tele van igazsággal!!! A pénz az mindig egy süllyedő hajó volt, ezt ne felegyje senki!

Szólj hozzá