Sötét felhőket fújt az Emirates felé a szél. Adebayorról leírtam a véleményemet, de egy szóban össze lehet foglalni az egész bejegyzést: PÉNZ. Valószínűsíhető hogy a togói a jobb élet reményében költözött manchesterbe, és ezt a jobb életet Angliában fontnak nevezik. Egy kicsit, de nem vészesen meglepődtem a csatáron, mert belül tudtam hogy milyen is valójában, és végre fény derült mindenre. Ade persze bemutatkozott, rémesen tegyük hozzá...egy vesztes meccsen lépett pályára, ahol gyakorlatilag meg sem izzadt. De mindegy is, lényeg a lényeg, hogy amíg lesz pénz, lesz City, és lesz Adebayor is.

A másik amire ki szeretnék térni Szombathelyhez is kapcsolódik. Szóval úgy volt hogy egy pár jó cimborámmal találkozunk valahol és elszánkázunk a Rohonci úti stadionhoz. Közbejött egy bizonyos Balaton, a családdal, de ez sem sokat változtatott a terven. Lényeg e lényeg, hogy nem jutottam ki a meccsre. Nem sikerült jegyet vennem. Végülis mindegy is, inkább az aggasztott, hogy mire hazaértem olyan hírek terjengtek, miszerint Kolo Touré, a számomra 'Igaz Ágyús' címet begyűjtő védő, követte drága togói volt csatárunk példáját, és a Cityhez igazolt. Majd a még megrázóbb dolog...felmentem a .com-ra és láss csodát egy rövid közleményben elbúcsúztak bekktől. Rémes volt ezt olvasnom. Majd később egy Touré nyilatkozatot láttam, amiben eléggé lesajnálta a csapatot.

Kérdésem a következő: Ki lesz a következő, akit hagyunk elmenni? Ha tippelni kell, én megteszem. Cesc Fabregas...ő lesz a következő...nem idén, hanem majd jövő nyáron. Mert megint úgy érzem az van mint tavaly. Csak most a védelem fog kipukkanni. Jó rendben...

Clichy-Gallas-Vermaelen-Sagna.

Tökéletes védősor. De nem rémlik sehogy egy olyan év, ahol mindenki fitt volt. Na igen, Clichyt tudja pótolni a mi csodás fiatalunk Kieran Gibbs. De középső-védő cserékben nem nagyon bővelkedünk. Silvestre tényleg kezd kiöregedni, Touré out, Song talán befér, de a saját posztján isteni. Senderosra pedig még csak gondolni sem merek.

Középpályánk kezd tökéletessé formálódni. Emirates Kupa, Wilshere. Ez a két szó elég ahhoz, hogy bejelentsünk, egy régi-új igazolást. Mesés teljesítmény. Kellemes gondokkal küszködünk, már ami a középpályát illeti.

A csatárokról pedig nem érdemes beszélni. Eduardo láttuk mit művelt a Halival. Mint egy gép. Persie jobb lesz mint tavaly. Nicklas beér, Vela-t nem engedjük semmiféle Fulhamhez!

Röviden...Maximum 3 játékosra van szükségünk. Egy védőre, egy vkp-ra, és egy csatárra, tartaléknak.

GO GUNNERS!

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
Igen, az utolsó mondatokkal egyet értek, de ott van a védelembe még Djourou is!!!
15 éve
Törölt felhasználó
jó amit irsz. főleg akkor kell egy védő ha eboué elmegy..akkor a jobb szél meggyengül.jah és kihagytad traorét is tehát bal oldalon nincs nagy gond. én megvenném mondjuk dabót ő jobbszélső a st.etiénnből jönne. az álmomn lescott.
és rákellett jöjjek hogy wenger amikor igazol vagy a kezdőbe igazol( lásd vermaelen) vagy fiatalt( lásd ramsey) és kivételes eset silvestre:D
15 éve
Törölt felhasználó
Úúúú igazad van Vik:D jogos-jogos...de szerintem még Djourouval sem tökéletes a védelem Touré nélkül. de köszi hogy szóltál:D
15 éve
Törölt felhasználó
*kihagytad
15 éve
Törölt felhasználó
Snuff Djourou-t kihygatad, sztem ő a legjobb a cserék közül!

Szólj hozzá