Pár nappal több, mint 7 hét telt el azóta, hogy az Arsenal lejátszotta a 2008/2009-es szezon utolsó mérkőzését a Stoke City ellen. Már alig kell valamit várni, s megkezdődik az Ágyúsok mindig izgalmasnak ígérkező előszezonja.

Üdv minden Goonernek, remélem, hogy mindenki élvezte a nyári szünetet!

Mielőtt megkezdenénk a bajnoki idényt a Goodison Parkban, még vár ránk 7 mérkőzés Angliában, Ausztriában, Magyarországon és Spanyolországban. Természetesen lesznek meccsek, amikor főként a fiatalok fognak lehetőséget kapni, de az első csapatunk játékosai is meg fogják mutatni magukat.

'Utazó rajongóként' természetesen egy találkozóról sem szeretnék lemaradni, s az a véleményem, hogy ezek az összecsapások nagyon sok vidám percet okoznak a kilátogatóknak, illetve sokat elárulnak a csapatról.

A nyár minden focifanatikus számára fura időszak, főként ha a Vb vagy az Eb kitölti ezeket a napokat. Be kell valljam, hogy én élvezem a gyönyörű játék nélküli, rövid szünetet, hisz igazán kedvelem a napos időt.

Lehet, hogy viccesen hangzik, de nekem örömet tudott okozni néhány nemzetközi krikettmeccs, az Isle of Wight Fesztivál, a Brit Speedway Grand Prix, amelyet a cardiffi  Millenium Stadionban rendeztek, s egy szicíliai utazás, ám a holnapi Barnet-Arsenallal újra a focira fog terelődni a hangsúly.

Az olvasóim lehet, hogy elégedetlenek lesznek velem, hisz most nem fogok pletykákat elemezni, viszont Thomas Vermaelen érkeztét szeretném üdvözölni, hisz vele egy újabb fiatal, de tapasztalt játékost érkezett a csapatba. Thomas, Isten hozott az Arsenal-családban!

Tehát az elkövetkező hetekben valamelyest fel tudjuk majd mérni a csapatunk erejét. Mondjuk a 'mérések eredményei' nem sokat érnek akkor, ha azt bizonygatjuk, hogy minden esetben kitartunk az Arsenal mellett. Tűzön-vízen, jóban-rosszban, s még akkor is, ha 20 éven át a közelében sem vagyunk a BL-, valamint a bajnoki címnek. :-)

Az életben lehet 'nagy döntéseket' hozni, de csapatod mellett ki kell tartanod, s ha elpártolnál egy másik gárdához, akkor nem vagy igazi focirajongó.

Találkozunk az Underhillben!

Frank

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
nyerni kell valamit,megerdemelnénk mar 1-2kupat
15 éve
Törölt felhasználó
Én nem vagyok elégedett, ebbe a gárdába sokkal több van! Eljött a mi időnk! :-) Az erő velünk van!:D
15 éve
Törölt felhasználó
Azért én a 4. helyet nem tartom rossznak, és távolinak a bajnoki címtől. A manchester tapasztalt játékosai, a Chelsea összevásárolt rutinos sztárjai, és a Pool spanyol európa bajnokai ellen, ilyen fiatal csapattal igazán szép eredmény. A BL elődöntős hely pedig csak hab a tortán! Büszke vagyok a csapatomra. Hajrá, és így tovább!
15 éve
Törölt felhasználó
"még akkor is, ha 20 éven át a közelében sem vagyunk a BL-, valamint a bajnoki címnek. "
Ilyenre még gondolni sem merek...
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem a Hali ellen meccsen nem lesz az mint a FöTöCö-Hertha-n bár a a Haladás drukkerei nem olyan vadbarmok.
Elnézést minden FTC drukkertől !

Szólj hozzá