Érdekes helyzetben vagyok, ez a szitu...Nemrég annak örültem, hogy leigazoltuk Vermaelent, Rosicky visszatért, Eduardoval karöltve...és most...el vagyok keseredve.

Volt nemrég egy álmom, amelyben az Arsenal felül Európa trónjára. Ebben a képben csak az hibádzott, hogy az az ember emelte fel a trófeát, aki űgy tűnik nem lesz többé 'Ágyús'. Biztos kitaláltátok Emmanuel Adebayor volt az.

Az egyik héten Cesc visszautasítja a gyakorlatilag visszautasíthatatlant. A Barcelona az álma, ez köztudott, nyeretlen immáron 4 éve, evidens hogy kicsit kényelmetlenül érzi magát itt nálunk. Persze ez is olyan dolog, amelyben 2137436262 helyről bele lehet kötni. Példának okáért, az idei teljesítménye. Ha van egy kis bőr a képén(nem úgy mint Ade-nak) nem hagy el minket, idén nem.

A másik héten pedig, gyakorlatilag a semmiből jött ez az egész bizarr helyzet. Adebayor helyett Chamakh. Egyszerűen nem értem, sem Ade-t, sem Wengert. 

A togóit azért nem, mert megvan mindene, a trófeákon kívül. És egy Cityben nem fog kupákat nyerni. Ez biztos. Hiába igazolnak egy Carlos Tevezt, egy Santa Cruzt...ha nem csapatként játszanak. Akkor minden kútba esik. Úgy látszik tényleg elindult valami a futballban.Sajnos.

Kezdődött ez az egész a Real Madriddal. Még anno amikor Zizou-t leigazolták, hűű mekkora botrány volt abból is jézus. És most...millárdokat dobnak ki az ablakon, "holmi" CR7-ért. Kicsit szomorú helyzetben van a kedvenc sportunk. Amíg valaki meg nem állítja ezt az esztelen költekezést...minden csak egyre rosszabb lesz.

És most nem tudom mit gondoljak Ade-ről. A múlt szezonban is ez volt, csak a Barca-val. Ekkor visszafogadták a szurkolók. Ha most mégis kútba ugrik az üzlet...kíváncsi leszek a reakíciókra.

Egy szó mint száz:MARADJ!!!

Ezt a togói csatárnak szegezem. Szerintem ez lenne a lehető legjobb opció. Egy Chamakh nem tudná pótolni ezt az embert!

Remélem a 09/10 nem 08/09-el fog végződni.

Ámen.GO GUNNERS!!!!

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
én nem vagyok egy nagy ade-fan,(én öszinten az utobbi idöbe kökemeny Bendtner fan lettem )de szerintem ha az erte kapott penzböl tudunk vasarolni akkor nem lenne rosz ötlet eladni.
amugy gratulalok az elsö irasodhoz Snuff
15 éve
Törölt felhasználó
hála a jóégnek:D
15 éve
Törölt felhasználó
CR7 nem CR7 többé, ő márt CR9 :D
15 éve
Törölt felhasználó
Adebayor maradjon!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
hát egy chamakh biztos hogy nem tudná pótolni de egy huntelaar igen

Szólj hozzá