Az Arsenal 2005 óta nem nyert egyetlen jelentős trófeát sem. A szurkolók, a játékosok és a vezetőség frusztrált. Vajon mit hoz a jövő?

Az Arsenal jövője évek óta épül. Az elmúlt években az 'alapokat', aztán a 'falakat' húzták fel Wenger 'kőművesei'. Az idei évben a 'tetőszerkezet' is felkerülhet az erősre építgetett szerkezetre.'

Az Arsenal ifjoncai számos alkalommal bizonyították tehetségüket. 18-22 éves koruk ellenére elképesztő, szemkápráztató és egyben szórakoztató játékot produkálnak. A Ligakupában, az FA Kupában, a BL-ben és a bajnokságban is egyaránt megállják a helyüket, MINDANNYIAN.

Emlékezzünk vissza például a Fenerbache elleni meccsre: Diaby kiváló játékot mutatott aznap, csodás cseleket mutatott be és gólt is lőtt, tőle ilyet nem sokszor látunk. Az 17 éves Ramsey is betalált és az akkoriban gyenge teljesítményt nyújtó Song is megmutatta, hogy mit tud.

Ez az egy meccs csak egy példa a sok esemény közül. Lehet azt mondani, hogy jó napjuk volt.. Igen, jó napjuk volt. Aki egyszer tud kiválóan játszani, az a későbbiekben is képes ugyanezt és még jobbat is nyújtani. Azóta a meccs óta Song a csapat alapemberévé nőtte ki magát. -Ugyanígy eljön a többiek ideje is.

Régóta várjuk a sikereket, trófeákat. Úgy érzem így a szezon kezdet előtt 1 hónappal, hogy az Arsenal esélyesként indul minden sorozatban.

Hogy miért? -Láttam az arcokat az utolsó hazai meccsen, láttam a csalódottságot és a bizonyítási vágyat is a játékosok szemében. Akkor úgy gondoltam, nagy baj, hogy most ér véget a szezon. A csapat többre hivatott a 4. helynél.

A 09-10-es szezon lehet az Arsenal szezonja. Ennyi feltüzelt és lelkes ifjúval a keretben Wenger ismét felérhet a csúcsra, Anglia csúcsára!

Go Gunners!

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Értjük Clichy! xD
15 éve
Törölt felhasználó
azért csak Anglia csúcsára, mert ott az "ismét" szó:D szal Európa trónján nem uralkodott.. még :DD (így ismét nem tud felülni.. öö szal értitek :DD)
15 éve
Törölt felhasználó
mar én is nagyon varom a szezont,és csak eggyet kerek,hogy most az egyszer kerüljenek el minket a serülesek nekem mar az is eleg lenne,mert akkor valoban lathatnank mire kepes a CSAPAT,és nem csak épp az aktualis nem serültek
15 éve
Törölt felhasználó
jó csak az előző hírnél az ragatt meg h ATHLON és ezt írtam véletlen
15 éve
Törölt felhasználó
bocs CLICHY elírtam neked grat

Szólj hozzá