Az Arsenal 21 éves dán csatára a klub azon játékosai közé tartozik, akikről megoszlanak a rajongók véleményei. Van aki már hosszú ideje bízik benne, hisz tehetségesnek tartja, van aki ripsz-ropsz megszerette néhány találat után, s van aki nem bírja elviselni, hogy semmi sem jön össze neki, ha rossz napot fog ki.

Természetesen olyan drukkerek is vannak, akik a médián keresztül megkedvelték az egyénisége miatt, hisz a nyilatkozatai alapján egyenes, szókimondó embernek tűnik.

Bendtnerről tehát sokféle vélemény alakult ki az utóbbi időben, de egy kérdés mindenkiben felmerülhet vele kapcsolatban: Vajon mit hoz számára a jövő?

Én a magam részéről úgy vélem, hogy a jövő szezon igazi áttörést hozhat neki, s a Premier Liga egyik legjobb csatárává nőheti ki magát. Természetesen ehhez több kell, mint puszta tehetség, de neki van egy olyan tulajdonsága, amellyel elérheti a célját...

Ez pedig a céltudatossága. Tavaly nyáron azt nyilatkozta, hogy többet szeretne játszani, s több gólt szeretne lőni, mint korábban. Ennek megfelelően az idei szezonban összesítve 27-szer lépett pályára kezdőként, 24-szer csereként, s 15-ször talált be, míg a 2007/2008-as idényben 17-szer volt kezdő, 23-szor állt be a cserepadról, s 9-szer vette be az ellenfelei kapuját.

Nincs kitaposott újta, neki kell előretörnie, de a mutatóiból tisztán kivehetőek a fejlődés jelei, s az a szerencse, hogy a jövő szezonra is vannak tervei: a helyzetkihasználásán akar javítani, s fel akar nőni az angol pontvadász legjobb gólvágóihoz.

Jómagam, s elgondolásom szerint minden Arsenal-szurkoló azt akarja, hogy újfent elérje a maga elé kitűzött célját. Sok siker Nicklas!

Hozzászólások (5)

14 éve
"Van aki már hosszú ideje bízik benne",no én ezek köze tartozok. remélem jövöre nagyott robant,de ha megeint csak 6 gollal löl többet az is jo lesz szoval 21et
14 éve
Törölt felhasználó
a jövő év a tiéd supersuper nick(=
14 éve
Törölt felhasználó
LETS DO IT BendTneR az aranycipő egy kicsit tulzás:D
14 éve
Törölt felhasználó
gyerünk BENDŐ!!!!!
jövőre akkor gólkirály!! és aranycipő XDXDXD
14 éve
Én ugyanazon a véleményen vagyok Bendtnerről kapcsolatban, mint Songéval. Év elején hányingert kaptam ha megláttam mindkettejüket a kezdőben, év végére meg azért lettem rosszul, mert Wenger kihagyta őket. Bendtnernek és az Arsenal jövőre jön el a most-vagy-soha év.

Szólj hozzá