Az Arsenal 21 éves dán csatára a klub azon játékosai közé tartozik, akikről megoszlanak a rajongók véleményei. Van aki már hosszú ideje bízik benne, hisz tehetségesnek tartja, van aki ripsz-ropsz megszerette néhány találat után, s van aki nem bírja elviselni, hogy semmi sem jön össze neki, ha rossz napot fog ki.

Természetesen olyan drukkerek is vannak, akik a médián keresztül megkedvelték az egyénisége miatt, hisz a nyilatkozatai alapján egyenes, szókimondó embernek tűnik.

Bendtnerről tehát sokféle vélemény alakult ki az utóbbi időben, de egy kérdés mindenkiben felmerülhet vele kapcsolatban: Vajon mit hoz számára a jövő?

Én a magam részéről úgy vélem, hogy a jövő szezon igazi áttörést hozhat neki, s a Premier Liga egyik legjobb csatárává nőheti ki magát. Természetesen ehhez több kell, mint puszta tehetség, de neki van egy olyan tulajdonsága, amellyel elérheti a célját...

Ez pedig a céltudatossága. Tavaly nyáron azt nyilatkozta, hogy többet szeretne játszani, s több gólt szeretne lőni, mint korábban. Ennek megfelelően az idei szezonban összesítve 27-szer lépett pályára kezdőként, 24-szer csereként, s 15-ször talált be, míg a 2007/2008-as idényben 17-szer volt kezdő, 23-szor állt be a cserepadról, s 9-szer vette be az ellenfelei kapuját.

Nincs kitaposott újta, neki kell előretörnie, de a mutatóiból tisztán kivehetőek a fejlődés jelei, s az a szerencse, hogy a jövő szezonra is vannak tervei: a helyzetkihasználásán akar javítani, s fel akar nőni az angol pontvadász legjobb gólvágóihoz.

Jómagam, s elgondolásom szerint minden Arsenal-szurkoló azt akarja, hogy újfent elérje a maga elé kitűzött célját. Sok siker Nicklas!

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
"Van aki már hosszú ideje bízik benne",no én ezek köze tartozok. remélem jövöre nagyott robant,de ha megeint csak 6 gollal löl többet az is jo lesz szoval 21et
15 éve
Törölt felhasználó
a jövő év a tiéd supersuper nick(=
15 éve
Törölt felhasználó
LETS DO IT BendTneR az aranycipő egy kicsit tulzás:D
15 éve
Törölt felhasználó
gyerünk BENDŐ!!!!!
jövőre akkor gólkirály!! és aranycipő XDXDXD
15 éve
Én ugyanazon a véleményen vagyok Bendtnerről kapcsolatban, mint Songéval. Év elején hányingert kaptam ha megláttam mindkettejüket a kezdőben, év végére meg azért lettem rosszul, mert Wenger kihagyta őket. Bendtnernek és az Arsenal jövőre jön el a most-vagy-soha év.

Szólj hozzá