Az Arsenal az idei szezont nézve sem szerencsés ha a sérültek listáját nézzük.

Az Arsenal több kulcsjátékosát hosszabb ideig volt kénytelen nélkülözni. Elég csak megemlíteni Fabregas, Adebayor, vagy Walcott nevét. Mind olyan játékosok, akikkel az Arsenal sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt tud(na) nyújtani.

A trio visszatérhet a hétvégi Man. City ellen. Sokan örültünk a jó hírnek, de jöttek a válogatott meccsek.

Megsérült Eduardo, van Persie és Diaby. Nasri influenza miatt kiesik egy időre. Ugyan ott vagyunk a sérülési listát tekintve, mint 2 hete.

Ez a dolog egy olyan láncolat, melynek nincs vége, de ha van is, akkor azt az Arsenal nem nagyon találja.

Wenger Walcottot illetően egy ravasz lépést tett, hisz kijelentette, hogy Walcott megsérült és nem tud elutazni az U21-es válogatottal. (Valószínűleg kamu volt az egész sérülés.)

Sokan utaztak el hazájuk válogatottjával, voltak akik kiváló meccseket tudhatnak maguk után.

Ez a válogatott meccs dolog az utóbbi években egy rossz időszak kezdetét jelentette az Arsenalnál. Emlékeztek van Persie tavalyi szezonjára?! Egy válogatott meccsen megsérült, majd azt követően alig-alig játszhatott. Nemcsak a játékos szezonja lett oda, hanem az Arsenal is egy kulcsjátékosát volt kénytelen a sérültek listáján tudni A VÁLOGATOTT miatt.

Bosszantó az egész, hiszen azt elmondhatjuk, hogy az idei szezonban tényleg odafigyelnek a játékosokra mind az orvosi stáb, mind Wenger.

Épp akkor történik a baj, mikor ők nincsenek ott. (válogatott edzéseken vagy válogatott meccseken)

Véleményem szerint azt semmiképp se lehet elérni, hogy a játékosok önszántukból ne menjenek el a válogatottba, hisz nekik egy külön kitüntetés ha képviselhetik a hazájukat.

A csapat vezetésének sincs sok beleszólása. (emlékezzünk tavaly milyen botrány volt amikor az egyik sztárjátékost nem akarták elengedni a válogatottjába)

Marad a bizakodás és remény, hogy a játékosaink épen, egészségesen térnek vissza a nemzeti válogatottakból.

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá