Üdvözlök minden kedves Arsenal rajongót, az én nevem Andrew. Akinek nem csengene ismerősen, annak elmondom, hogy én készítettem az oldal kinézetét és motorját. A sok segítségért köszönet, Patriknak, aki időt és energiát nem sajnálva böngészte a kódokat, a sorok közt megbúvó hibák után kutatva. (THX Patrik! Nélküled nem tartanánk itt)

Szóval csak szeretnék köszönetet mondani nektek, a pozitív kritikákért és a remek fogadtatástért, és azért hogy ilyen gyorsan megszoktátok, és „belaktátok”, az új oldalt. 48 óra alatt a 200 regisztráló legalábbis erről árulkodik;) (nyereménysorsolás hamarosan, ebben nem én vagyok az illetékes:)

Ami viszont az én felelőségem, illetve amiről még szerettem volna írni az az, hogy tervezzük egy javító csomag készítését az oldalhoz. Számos plusz dolgot tartalmazni fog, amiket a nyitás időpontjára nem sikerült befejeznünk.

Pl.: RSS, szavazórendszer, cikk/videó/kép értékelés, a felhasználói élmény javítására, saját hozzászólásaid utólagos szerkesztése, esetleg egy modern fórum, (ezt majd csak később, persze ha van igény rá).

Szóval igazából ebben szeretném a segítségetek kérni. Mondjátok meg mit látnátok még szívesen az oldalon és mi igyekszünk teljesíteni, hisz az oldal értetek van! Grr.. Nem bírom az ilyen szövegeket :D

Még egyszer köszönet, megérte dolgozni!

UI.: nem tetszik nekem, ahogy az fc-arsenal.hu-n lecsapódott az oldal híre a megnyitást követően. Nem volt célunk versenyezni velük, csupán egy jó oldalt akartunk készíteni, saját szánk íze szerint, az Arsenal szellemiségében. Összekell fognunk, nem veszekedni hogy ki a jobb, hisz összeköt minket a csapat, melyekhez mindig hűek maradunk! (Negatív ellenpéldát nagyba, szerintem mindenki látott eleget a hírekben)

Andrew

 

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Hello!:)
sztem a szavazások, a hírértékelés és a fórum is sokat dobna az oldal amúgy sem épp alacsony színvonalán ;)
csak így tovább sráccok;):)
15 éve
Törölt felhasználó
Szavazás szerintem is jó lenne, fórum szerintem jöhet. A tippjátéknak is örülnék.
15 éve
Törölt felhasználó
szavazások mindig bejönnek, az sztem jó ötlet lenne
15 éve
Törölt felhasználó
Helló!!!
Szerintem jó lenne ha lenne.
Mikor volt az untouchablessen akkor is regisztráltam csak ugye nem voltak tagok!
Most szerintem lennének tagok ha már ennyire sokan vagyunk!
15 éve
Törölt felhasználó
ez az elmúlt két nap sztem sikeres volt az oldal szemszögéből...hát még mi lesz később :P :)

Szólj hozzá